ΕΛΛΑΔΑ

Ο Υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταικούρας στην «ΑΠΟΣΤΟΛΗ»

Ο Υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταικούρας στην «ΑΠΟΣΤΟΛΗ»

Τα Κεντρικά Γραφεία της Διοίκησης του Φιλανθρωπικού Οργανισμού «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών επισκέφθηκε ο Υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταικούρας, όπου τον υποδέχθηκαν  ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών με τον Γενικό Διευθυντή της «ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ»  Κωνσταντίνο Δήμτσα.

«Η Εκκλησία της Ελλάδος αλλά ιδιαίτερα η "ΑΠΟΣΤΟΛΗ" στάθηκαν και στέκονται δίπλα στους ανθρώπους που υποφέρουν. Η σημερινή μου επίσκεψη αποτελεί έκφραση της αναγνώρισης του πολυσχιδούς έργου σας» υπογράμμισε ο κ. Σταικούρας.

Πυξίδα της «ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ» είναι η ανάγκη του εμπερίστατου αδερφού και τηρούμε όλοι μας ανεξαιρέτως τις εντολές του Αρχιεπισκόπου μας κ. Ιερωνύμου, προτεραιότητα ο άνθρωπος, οι ανάγκες του, οι δυσκολίες του, η ανακούφιση του, να γινόμαστε συνεχώς τα δεκανίκια του» τόνισε ο Γενικός Διευθυντής της «ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ» Κωνσταντίνος Δήμτσας.

Κατά τη διάρκεια ενημέρωσης του Υπουργού Οικονομικών για τις δράσεις και τα προγράμματα της «ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ» ο κ. Δήμτσας πρόσθεσε: «ο Οργανισμός και πρωτίστως η Εκκλησία είναι αρωγός σε επίπεδο πολιτικής προστασίας με γνώμονα την ανακούφιση του πλησίον μας! Αυτό δεν είναι μόνο χρέος και καθήκον αλλά η πραγματική αιτία της ύπαρξης μας, υπάρχουμε για να στηρίζουμε, αυτή είναι η δική μας "αποστολή"».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ