Oικογενειακή τραγωδία στο Καρπενήσι: Αδελφός πυροβόλησε αδελφό στο κυνήγι
Ανανεώθηκε:
Διασωληνωμένος σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Λαμίας ένας 52χρονος άνδρας, λόγω τραυματισμού στο κεφάλι από σφαίρα κυνηγετικού όπλου.
Κατά πρώτη μέρα που επετράπη και πάλι το κυνήγι στη χώρα, σήμερα Σάββατο, ένας 52χρονος κυνηγός τραυματίστηκε σοβαρά στην Ευρυτανία.
Σύμφωνα με το lamiareport.gr, μια παρέα κυνηγών από τους Δομιανούς, μεταξύ των οποίων και δύο αδέλφια 53 και 52 ετών, είχε πάει για κυνήγι αγριόχοιρου στη Φουρνά.
Σε κάποια στιγμή ο 53χρονος φέρεται να πυροβόλησε κυνηγώντας το θήραμά του και η σφαίρα εξωστρακίστηκε βρίσκοντας στο κεφάλι λίγο πάνω από το μάτι, τον 52χρονο.
Ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο ΓΝ Καρπενησίου, όπου και διασωληνώθηκε καθώς η κατάστασή του ήταν εξαιρετικά σοβαρή. Αξιολογήθηκε μάλιστα η διακομιδή του στο Νοσοκομείο Λαμίας όπου και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.
Προανάκριση για τα ακριβή αίτια κάτω από τα οποία σημειώθηκε ο σοβαρός τραυματισμός του 52χρονου διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Καρπενησίου.
Συνάντηση Γεραπετρίτη με Μάθιου Γουίτακερ - Συμμετείχε και η Κίμπερλι Γκίλφοϊλ
21:25
Ισραήλ: Νεκρός και ο νέος ιρανός διοικητής μία εβδομάδα μετά τον θάνατο του προκατόχου του
21:15
Αραγτσί: Το Ισραήλ σέρνει τις ΗΠΑ όλο και πιο βαθιά σε ηθική και πολιτική άβυσσο
21:05
«Τον έσφαξαν, μακάρι να πεθάνει» - Συνομιλίες σοκ μετά τη δολοφονία του 20χρονου στην Καλαμαριά (vid)
20:57