Έκρηξη σε ATM στην Κηφισιά: Κουκουλοφόροι επιτέθηκαν σε αντιπροσωπεία αυτοκινήτων
Επίθεση σε αντιπροσωπεία αυτοκινήτων στην Κηφισιά πραγματοποίησαν τα ξημερώματα της Τετάρτης τέσσερις κουκουλοφόροι, οι οποίοι εισέβαλαν στο κτήριο και ανατίναξαν το ΑΤΜ, για να το αδειάσουν από τις κασετίνες με τα χρήματα.
Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, οι δράστες εισέβαλαν στις εγκαταστάσεις της αντιπροσωπείας με δύο οχήματα και ανατίναξαν το ATM.
Ωστόσο, οι κινήσεις τους έγιναν άμεσα αντιληπτές από τον φύλακα, ο οποίος ειδοποίησε άμεσα την Αστυνομία.
Οι δράστες αντιλήφθηκαν τον φύλακα και αμέσως τράπηκαν σε φυγή.
Επί τόπου έσπευσαν δυνάμεις της ΟΠΚΕ, της ΔΙΑΣ και της Ασφάλειας. Οι έρευνες για τον εντοπισμό των διαρρηκτών συνεχίζονται.
ΚΟΣΜΟΣ
Γερμανία: Εγκρίθηκε η έκπτωση στον φόρο καυσίμων και το αφορολόγητο μπόνους
15:40
ΕΛΛΑΔΑ
Άγιος Δημήτριος: Ποινική δίωξη για υπόθαλψη εγκληματία κατά των τριών για την δολοφονία του 27χρονου
15:35
ΔΙΕΘΝΗ
Gramegna (ESM) στο CNN Greece: Η ΕΕ είναι ενεργειακά προετοιμασμένη αλλά πρέπει να είμαστε ρεαλιστές
15:29
ΚΟΣΜΟΣ
Χέγσκεθ για Ιράν: Έχει μια ιστορική ευκαιρία για συμφωνία - Πρέπει να εγκαταλείψει τα πυρηνικά όπλα
15:28
ΕΛΛΑΔΑ