Νοσοκομείο Βόλου: Ουδέποτε αναβλήθηκε ο εμβολιασμός
Ανανεώθηκε:
Με ανακοίνωσή του το νοσοκομείο Βόλου απαντά σε δημοσιεύματα, τονίζοντας ότι ουδέποτε αναβλήθηκε ο εμβολιασμός σε αυτό.
«Ουδέποτε αναβλήθηκε ο εμβολιασμός στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου καθότι αυτή τη στιγμή πραγματοποιούνται εμβολιασμοί σε εννέα Νοσοκομεία της χώρας μεταξύ των οποίων και το ΠΓΝ Λάρισας, όπου οι εμβολιασμοί διεξάγονται ομαλά», αναφέρει στην ανακοίνωση ο διοικητής της 5ης Υ.Πε. Του νοσοκομείου Φώτης Σερέτης και συνεχίζει:.
«Το Γενικό Νοσοκομείο Βόλου, όπως και τα υπόλοιπα Νοσοκομεία της 5ης Υ.Πε., θα πραγματοποιήσουν τους εμβολιασμούς για το προσωπικό το επόμενο χρονικό διάστημα, βάσει προγραμματισμού».
«Ήδη έχει δημιουργηθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου άρτια εξοπλισμένο Εμβολιαστικό Κέντρο και έχουν ολοκληρωθεί οι εκπαιδεύσεις του προσωπικού που θα πραγματοποιήσουν τους εμβολιασμούς», καταλήγει.
Πιερρακάκης: «Αυτή τη φορά υπάρχει αληθινή βούληση των κυβερνήσεων να προχωρήσουμε» με την Ένωση Αποταμιεύσεων και Επενδύσεων
12:03
Νέα θεραπεία RNA στοχεύει στην «επούλωση» της καρδιάς μετά από καρδιακή προσβολή
11:49
Μία από τις πιο σημαντικές θάλασσες στη Γη δεν αγγίζει ποτέ στεριά, γιατί δεν έχει ακτές
11:39
Ανελέητο σφυροκόπημα στο Λίβανο: 12 νεκροί από τα σφοδρά χτυπήματα του IDF - «Χτυπήσαμε τον υπουργό Πληροφοριών του Ιράν» λέει το Ισραήλ
11:34