ΕΛΛΑΔΑ

Παραμονή Πρωτοχρονιάς: Επί ποδός πάνω από 4.000 αστυνομικοί - Ενισχυμένα μπλόκα

Παραμονή Πρωτοχρονιάς: Επί ποδός πάνω από 4.000 αστυνομικοί - Ενισχυμένα μπλόκα
INTIME/ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

Περισσότεροι αστυνομικοί, περισσότερα μπλόκα και περισσότεροι έλεγχοι από τα Χριστούγεννα ξεκινούν από αυτή την ώρα σε όλη την Ελλάδα.

Συγκεκριμένα στην Αττική από τις 22:00 και μετά που θα ισχύει η απαγόρευση κυκλοφορίας, πάνω από 30 ενισχυμένα μπλόκα θα βρίσκονται σε διάφορα σημεία, ενώ άλλα τόσα θα είναι τα μπλόκα με μικρότερη δύναμη. Επίσης, σε πέντε βασικές οδικές αρτηρίες της πρωτεύουσας εχουν εγκατασταθεί μπλόκα της τροχαίας τα οποία θα σταματούν την κυκλοφορία και θα κάνουν καθολικούς ελεγχους σε όσους κινούνται εκείνη την ώρα στα συγκεκριμένα σημεία.

Επίσης περιπολικά της άμεσης δράσης και αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ θα περιπολούν μέσα στις γειτονιές και στις πλατείες, ενώ σαρωτικοί θα είναι και οι έλεγχοι στα διόδια.

Επίσης έχει δοθεί εντολή τα περιπολικά των αστυνομικών τμημάτων να βρίσκονται στο δρόμο. Επίσης, για όποιον θα σκεφτεί να παει σε κάποιο πάρτι-ρεβεγιόν και να παραμείνει μέχρι να λήξει η απαγόρευση κυκλοφορίας, να γνωρίζει ότι η ΕΛ.ΑΣ. θα αναπτύξει ελέγχους και στο διάστημα από τις 5 έως τις 7 το πρωί.

Για όποιον κατά τη διάρκεια της ημέρας θα θέλει να μετακινηθεί για να γιορτάσει την Πρωτοχρονιά το μεσημέρι με κάποιο συγγενικό πρόσωπο, αλλά με τον περιορισμό των εννέα ατόμων, θα πρέπει να χρησιμοποιήσει τον κωδικό έξι.

Συνολικά στην Αττική για τα αποψινά μέτρα θα χρησιμοποιηθούν πάνω από 4.000 αστυνομικοί.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ