Δ. Αθηναίων για την έκρηξη στην Κυψέλη: Τους αφήνουμε στην κρίση των πολιτών
Ανανεώθηκε:
«Τους αφήνουμε στην κρίση των πολιτών της Αθήνας» τονίζει σε ανακοίνωσή του ο Δήμος Αθηναίων με αφορμή την επίθεση από αγνώστους το βράδυ της παραμονής της Πρωτοχρονιάς στα γραφεία της Δημοτικής Αστυνομίας του Δήμου Αθηναίων στην Κυψέλη.
Όπως αναφέρει: «Μεταξύ των πολλών εργαζομένων που πέρασαν την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στους δρόμους φροντίζοντας για την ασφάλεια των υπολοίπων ήταν και οι γυναίκες και οι άνδρες της Δημοτικής Αστυνομίας. Κάποιοι επέλεξαν αυτή τη στιγμή να επιτεθούν με βία και μίσος στο τμήμα της Δημοτικής Αστυνομίας στην Κυψέλη. Είμαστε σίγουροι πως η Ελληνική Αστυνομία θα κάνει τη δουλειά της. Μέχρι τότε τους αφήνουμε στη κρίση των Αθηναίων, που περισσότερο από ποτέ προσδοκούν ένα ασφαλές και ειρηνικό νέο έτος».
Από την έκρηξη προκλήθηκαν ζημιές στη τζαμαρία. Η έκρηξη ήταν χαμηλής ισχύος, με τους αστυνομικούς να εντοπίζουν στο σημείο ένα μπιτόνι κι ένα γκαζάκι.
Ξεκίνησαν οι αιτήσεις αμειβόμενης μαθητείας στις επτά ΠΕΣ της ΔΥΠΑ για τον τουρισμό
06:00
Συντάξεις Αυγούστου - Σεπτεμβρίου: Αναλυτικά οι ημερομηνίες πληρωμής
05:00
Βρεφονηπιακοί σταθμοί: Άνοιξε η πλατφόρμα για τα voucher - Χωρίς εισοδηματικά κριτήρια οι πολύτεκνοι
04:00
Δεκαπενταύγουστος: Πώς αμείβονται οι εργαζόμενοι - Αναλυτικά οι αργίες του 2026
03:00