Καιρός: Έντονα φαινόμενα σήμερα – Έρχεται «μέτωπο» ισχυρών καταιγίδων τη Δευτέρα
Ανανεώθηκε:
Οι βροχοπτώσεις που εκδηλώθηκαν σε αρκετές περιοχές της χώρας έως το πρωί σήμερα, αναμένεται να συνεχιστούν κυρίως στο Ιόνιο, στα δυτικά ηπειρωτικά, στη Μακεδονία, στη Θράκη και σε νησιωτικά τμήματα του Βορειοανατολικού Αιγαίου.
Τα φαινόμενα, σύμφωνα με τα προγνωστικά στοιχεία του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/meteo.gr, θα είναι τοπικά έντονα, ιδιαίτερα στα δυτικά, όπου ενδέχεται το βράδυ να συνοδευτούν από χαλαζόπτωση.
Από τις βραδινές ώρες της Κυριακής, ένα μέτωπο κακοκαιρίας θα οργανωθεί κατά μήκος της Δυτικής Ελλάδας.
Το μέτωπο, κινούμενο προς τα ανατολικά, θα επηρεάσει κατά τη διάρκεια της Δευτέρας το σύνολο της χώρας, με ισχυρές βροχές και καταιγίδες στα πεδινά και με πυκνές χιονοπτώσεις στα ηπειρωτικά ορεινά.
Καθώς το μέτωπο θα μετατοπίζεται ανατολικότερα, τοπικές βροχές μικρότερης έντασης θα συνεχίσουν να εκδηλώνονται σε περιοχές της Δυτικής και Βόρειας Ελλάδας.
Τοπικά ισχυρές καταιγίδες θα εκδηλωθούν τις μεσημεριανές-απογευματινές ώρες της Δευτέρας στο νομό Αττικής και στην πόλη της Αθήνας.

SPONSORED
Πούτιν από την παρέλαση στην Κόκκινη Πλατεία: «Η νίκη ήταν πάντα και θα είναι δική μας»
12:18
Δύο νέα ύποπτα κρούσματα χανταϊού σε Ισπανία και νότιο Ατλαντικό
12:10
ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΣΤΙΣ... ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ : Το ακριβό πετρέλαιο και η έλλειψη καυσίμων απειλεί τις καλοκαιρινές διακοπές
11:57
Το τελευταίο δελτίο της Σίας Κοσιώνη στον ΣΚΑΪ: Το αντίο, η συγκίνηση και η έκπληξη - «Φεύγω περήφανη»
11:49