ΕΛΛΑΔΑ

Δολοφονία στα Βίλια: Από το 2010 είχαν στοιχεία του θύματος οι Αρχές - Τρία άτομα στο μικροσκόπιο

Δολοφονία στα Βίλια: Από το 2010 είχαν στοιχεία του θύματος οι Αρχές - Τρία άτομα στο μικροσκόπιο

Από το 2010 μετά τη σύλληψή της στη Θεσσαλονίκη για παράνομη είσοδο στη χώρα είχαν οι Αρχές ασφαλείας τα δακτυλικά αποτυπώματα της 38χρονης γυναίκας από την Κίνα που βρέθηκε δολοφονημένη μέσα σε μία βαλίτσα στα Βίλια Αττικής.

Οι αστυνομικοί τότε την είχαν σταματήσει για τυχαίο έλεγχο και είχαν διαπιστώσει ότι βρισκόταν παράνομα στην Ελλάδα, χωρίς τα απαραίτητα χαρτιά.

Την ίδια ώρα, οι αστυνομικοί που προσπαθούν να λύσουν το μυστήριο της δολοφονίας μέχρι στιγμής καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι ο δράστης είχε προσωπικά κίνητρα και έφτασε στη δολοφονία.

Σημειώνεται πως τα στοιχεία που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στη διάθεση των Αρχών δεν τους οδηγούν σε κάποια οργανωμένη συμμορία.

Η «οικονομική άνεση» και το επάγγελμα

Οι αξιωματικοί του Ανθρωποκτονιών έχουν επικεντρωθεί στο να βρουν περισσότερα στοιχεία για την επαγγελματική δραστηριότητα της γυναίκας και δεν αποκλείουν, μάλιστα, να είχε οικονομική άνεση ενώ ερευνούν αν ήταν και ιδιοκτήτρια καταστήματος ρούχων.

«Αν όμως είχε οικονομική άνεση, τότε γιατί συζούσε με δύο ακόμη άτομα σε ένα μικρό διαμέρισμα στο κέντρο της Αθήνας;» έλεγε στο CNN Greece αστυνομικός που ασχολείται με την υπόθεση.

Τρία άτομα στο μικροσκόπιο

Τα πράγματα είναι μπερδεμένα και τα ερωτήματα ακόμη πολλά.

Πάντως, η άρση τηλεφωνικού απορρήτου θα επεκταθεί και σε άλλα άτομα, ενώ τρία πρόσωπα έχουν μπει ήδη στο μικροσκόπιο και θα κληθούν αρκετές φορές στο Ανθρωποκτονιών καθώς σε πρώτη φάση φαίνεται είτε να γνωρίζουν πράγματα και να τα κρύβουν είτε να προσπαθούν να κερδίσουν χρόνο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ