Αίγιο: Ιερώνυμος και Αμβρόσιος έριξαν κανονικά το σταυρό – Πρόστιμο από το Λιμενικό
Ανανεώθηκε:
Επεισοδιακοί ήταν οι εορτασμοί των Θεοφανείων στο Αίγιο, με πληροφορίες της τοπικής ιστοσελίδας pelop.gr να αναφέρουν πως ο Μητροπολίτης Ιερώνυμος και ο πρώην Μητροπολίτης Αμβρόσιος προχώρησαν σε ρίψη του σταυρού στο παλιό λιμάνι της πόλης.
Κατά την ίδια πηγή, μετά τη Θεία Λειτουργία στο παραθαλάσσιο εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου Αλυκής μετέβησαν στον όρμο του Αιγίου όπου πέταξαν τον σταυρό στα νερά του Κορινθιακού Κόλπου, παρουσία πιστών και δύο κολυμβητών.
Επενέβη το Λιμενικό, ωστόσο δεν έγινε καμία σύλληψη. Ωστόσο, ενημερώθηκε η εισαγγελέας, η οποία ζήτησε μόνο τα στοιχεία του δεσπότη.
Μάλιστα, πληροφορίες της τοπικής ιστοσελίδας flamis.gr αναφέρουν πως η εισαγγελέας παρενέβη και επικοινώνησε με τον Μητροπολίτη Ιερώνυμο.
Την ίδια ώρα, το Λιμενικό Τμήμα επεβλήθη πρόστιμο στον Μητροπολίτη για την τελετή ύψους 1.500 ευρώ και από 300 ευρώ στους κολυμβητές
Τι ξέρουμε για τον δράστη των πυροβολισμών - Ήταν οπλισμένος με κυνηγετικό όπλο, πιστόλι και μαχαίρια
07:41
Τροχαίο δυστύχημα στην Εύβοια: Δεν ανήκε στον 17χρονο η μηχανή που συγκρούστηκε με το ασθενοφόρο - Ο ανήλικος οδηγούσε χωρίς κράνος (vid)
07:37
40 χρόνια Τσερνόμπιλ: Οι «αριθμοί», το χρονολόγιο και οι πέντε μύθοι που «στοιχειώνουν» την αλήθεια
07:29
ΗΠΑ: Η στιγμή που οι μυστικοί πράκτορες απομακρύνουν τον Τραμπ μετά τους πυροβολισμούς - Δείτε βίντεο
07:23