ΕΛΛΑΔΑ

Αμάρυνθος: Στο ΚΑΤ με κάταγμα στον αυχένα ο νεαρός που βούτηξε για το σταυρό

Αμάρυνθος: Στο ΚΑΤ με κάταγμα στον αυχένα ο νεαρός που βούτηξε για το σταυρό
INTIME

Σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο ΚΑΤ νοσηλεύεται ο 24χρονος που μαζί με φίλους του έπεσαν για το σταυρό κατά τον εορτασμό των Θεοφανείων στην Αμάρυνθο της Εύβοιας.

Την ώρα που βούτηξαν στην θάλασσα ο άτυχος άνδρας χτύπησε στο αυχένα, καθώς έπεσε επάνω σε βράχο.

Μαρτυρίες αναφέρουν στο Newsbomb.gr, πως ο νεαρός βρέθηκε τυχαία στο σημείο σήμερα καθώς δεν κατάγεται από την συγκεκριμένη περιοχή. Ο 24χρονος όταν πήδηξε στα παγωμένα νερά για να πιάσει το Σταυρό σύμφωνα με όσα δήλωσε αυτόπτης μάρτυρας χτύπησε σε βράχο και ανασύρθηκε από το νερό χωρίς τις αισθήσεις του.

Αρχικά ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ όπου και έφτασε ασθενοφόρο από το Κέντρο Υγείας Αλιβερίου καθώς δεν μπορούσε να κουνήσει ούτε χέρια ούτε πόδια και τον μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας.

Λίγο αργότερα διακομίσθηκε στην Αθήνα και πιο συγκεκριμένα στο νοσοκομείο ΚΑΤ, λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης του. Το Newsbomb.gr επικοινώνησε με τους Πανεπιστημιακούς γιατρούς του ΚΑΤ, οπού παρακολουθούν τον άτυχο άνδρα, ο οποίος σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις είναι σε πολύ σοβαρή κατάσταση καθώς έχει υποστεί βαρύ κάταγμα στον αυχένα (κάταγμα τύπου Α4). Μάλιστα, εκφράζονται φόβοι πως κινδυνεύει με μόνιμη τετραπληγία λόγω του σοβαρού τραυματισμού του.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ