Θεοφάνεια: Με τετραπληγία ο νεαρός που βούτηξε για τον σταυρό στην Εύβοια
Ανανεώθηκε:
Με τετραπληγία ο 24χρονος που ανήμερα των Θεοφανείων έπεσε στα νερά της Αμαρύνθου στην Εύβοια για να πιάσει τον σταυρό.
Η κατάσταση της υγείας του νεαρού παραμένει σοβαρή, σύμφωνα με το Mega, καθώς έχει διαπιστωθεί σοβαρή κάκωση στον αυχένα η οποία επηρεάζει και τη λειτουργία του νωτιαίου μυελού.
Συγγενείς και συνεργάτες του μιλάνε για ένα ευαίσθητο παιδί και υποστηρίζουν ότι έπεσε να πιάσει τον σταυρό γιατί το είχε τάμα για τον άρρωστο αδερφό του.
Μετά τη βουτιά οι φίλοι του προσπάθησαν να τον μετακινήσουν χωρίς να ξέρουν το μέγεθος του τραυματισμού του. Επειδή όμως ήταν αδύνατο να το σηκώσουν στην επιφάνεια ένας βαρκάρης ήρθε με το καΐκι του. Τον ανέβασε στη βάρκα του και τον μετέφερε στο λιμάνι του χωριού όπου τον παρέλαβε το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ προκειμένου να τον διακομίσει στο νοσοκομείο της Χαλκίδας.
Εκεί οι γιατροί έκριναν ότι έπρεπε να μεταφερθεί άμεσα στο ΚΑΤ.
Σε εξέλιξη η μαζική έξοδος των εκδρομέων του Πάσχα - Αυξημένη η κίνηση σε λιμάνια, ΚΤΕΛ και διόδια
07:32
Φωτιά σε υπαίθριο αμαξοστάσιο στον Πειραιά - Υλικές ζημιές σε τρία οχήματα
07:23
Αεροπορικές: Επιστρέφει μέχρι νεοτέρας η σύνδεση Αθήνας με Μέση Ανατολή – Ποιες εταιρίες πετάνε πού
07:14
Απειλές και κατηγορίες για καταπάτηση της εκεχειρίας από ΗΠΑ και Ιράν λίγο πριν τις συνομιλίες
07:05