Παρουσιάστηκαν στη ΓΑΔΑ οι ειδικές κάμερες που θα φορούν ΔΙΑΣ και «Δράση»
Ανανεώθηκε:
Στους επιτελείς της ΓΑΔΑ αλλά κυρίως της Ασφάλειας παρουσίασε σήμερα ο προμηθευτής καμερών τις ειδικές κάμερες που θα φέρουν στις στολές τους οι ομάδες ΔΙΑΣ και «Δράση».
Νωρίς το πρωί ο προμηθευτής πήγε στα γραφεία της Ασφάλειας και παρουσίασε στους αστυνομικούς όλες τις τεχνικές δυνατότητες αλλά και τον τρόπο χρήσης των καμερών.
Η κάμερα θα εφαρμόζει στη στολή των αστυνομικών και θα έχει και τη δυνατότητα να δίνει εικόνα στο κέντρο επιχειρήσεων στην Κατεχάκη.
Σύμφωνα με τις αποφάσεις της ηγεσίας της ΕΛ.ΑΣ. το υλικό αυτό θα φυλάσσεται και θα έχει πρόσβαση μόνο ο εισαγγελέας.
Αρχικά η ΕΛ.ΑΣ. θα προμηθευθεί 25 κάμερες, ενώ στόχος είναι όλοι οι αστυνομικοί των «επίμαχων» υπηρεσιών να έχουν κάμερες στην στολή τους όταν θα επιχειρούν.
Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων (30 Μαρτίου)
06:30
Έως και 50% περισσότερα νοικοκυριά στα προγράμματα «Εξοικονομώ - Αλλάζω Συσκευή»
06:00
Πρόστιμο 100 ευρώ για όσους δεν έχουν εισιτήριο στα ΜΜΜ - Κοινωφελής εργασία για όσους βανδαλίζουν
05:00
Επιδότηση μετακινήσεων από και προς τα νησιά - Σύντομα ο νέος κύκλος αιτήσεων
04:00