Παρουσιάστηκαν στη ΓΑΔΑ οι ειδικές κάμερες που θα φορούν ΔΙΑΣ και «Δράση»
Ανανεώθηκε:
Στους επιτελείς της ΓΑΔΑ αλλά κυρίως της Ασφάλειας παρουσίασε σήμερα ο προμηθευτής καμερών τις ειδικές κάμερες που θα φέρουν στις στολές τους οι ομάδες ΔΙΑΣ και «Δράση».
Νωρίς το πρωί ο προμηθευτής πήγε στα γραφεία της Ασφάλειας και παρουσίασε στους αστυνομικούς όλες τις τεχνικές δυνατότητες αλλά και τον τρόπο χρήσης των καμερών.
Η κάμερα θα εφαρμόζει στη στολή των αστυνομικών και θα έχει και τη δυνατότητα να δίνει εικόνα στο κέντρο επιχειρήσεων στην Κατεχάκη.
Σύμφωνα με τις αποφάσεις της ηγεσίας της ΕΛ.ΑΣ. το υλικό αυτό θα φυλάσσεται και θα έχει πρόσβαση μόνο ο εισαγγελέας.
Αρχικά η ΕΛ.ΑΣ. θα προμηθευθεί 25 κάμερες, ενώ στόχος είναι όλοι οι αστυνομικοί των «επίμαχων» υπηρεσιών να έχουν κάμερες στην στολή τους όταν θα επιχειρούν.
Πιερρακάκης: «Το Υπερταμείο μετονομάζεται σε Εθνικό Αναπτυξιακό Ταμείο - Καταλύτης ανάπτυξης»
20:25
«The Parlay»: Ο Ντάνιελ Καλούγια φέρνει την Τεγιάνα Τέιλορ στη νέα ταινία του Σάκα Κινγκ
20:17
Φωτιά στη Βοιωτία: Ανοιξε η Εθνική Αθηνών-Λαμίας - Αναζωπυρώσεις από τους ισχυρούς ανέμους
20:09
Μήνυμα Τραμπ στο Ιράν: Ξέρουμε ότι θα συμφωνήσετε σε επιθεωρήσεις στο πυρηνικό πρόγραμμα
20:07