Λεχαινά: Τι έδειξε η νεκροψία - νεκροτομή για το θάνατο του 56χρονου φύλακα
Ανανεώθηκε:
Η επίθεση που δέχθηκε από δύο σκυλιά, ήταν η αιτία του θανάτου ενός 56χρονου φύλακα συσκευαστηρίου, στα Λεχαινά, σύμφωνα με το πόρισμα της νεκροψίας - νεκροτομής που διενεργήθηκε σήμερα στην ιατροδικαστική υπηρεσία της Πάτρας.
Όπως ανέφερε στο Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, η ιατροδικαστής Πατρών, Αγγελική Τσιόλα, «ο θάνατος του 56χρονου προκλήθηκε από αιμορραγική καταπληξία, συνεπεία κακώσεων, οι οποίες προήλθαν από δήγματα ζώων».
Υπενθυμίζεται ότι ο 56χρονος, εντοπίστηκε από πολίτη, σε προαύλιο χώρο του συσκευαστηρίου και ο οποίος ειδοποίησε αμέσως την αστυνομία.
Όταν οι αστυνομικοί έφθασαν στο σημείο, βρήκαν νεκρό τον 56χρονο, ενώ δίπλα από τη σορό υπήρχαν αίματα.
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
ΕΠΙ ΣΚΗΝΗΣ: Μιχάλης και Παντελής Καλογεράκης: Η ποίηση, το ρεμπέτικο και η τέχνη που ζούμε
08:30
ΚΟΣΜΟΣ
Τουλάχιστον τέσσερις νεκροί σε νέο πλήγμα των ΗΠΑ εναντίον σκάφους στον Ειρηνικό (vid)
08:26
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
Η Ford αλλάζει σελίδα στην Ευρώπη
08:20
ΚΟΣΜΟΣ
Τσεχία: Επανέρχεται στη πρωθυπουργία ο Μπάμπις - Δεσμεύση για μεταβίβαση επιχειρηματικών συμφερόντων
08:20
ΕΛΛΑΔΑ