Θεσσαλονίκη: Σύλληψη 33χρονου Σύρου καταζητούμενου για τρομοκρατία
Ανανεώθηκε:
Καταζητούμενος για συμμετοχή στο Μέτωπο Αλ - Νούσρα, πρώην παρακλάδι της Αλ - Κάιντα στη Συρία, συνελήφθη σε προσφυγικό καμπ της Θεσσαλονίκης, σε εκτέλεση εντάλματος των Ολλανδικών διωκτικών αρχών.
Πρόκειται για 33χρονο Σύρο, στον οποίο, σύμφωνα με τα διωκτικά έγγραφα των Ολλανδών, αποδίδονται πράξεις συνδεόμενες με τρομοκρατία.
Ο 32χρονος φέρεται να ζούσε στην Ολλανδία, όπου του είχε χορηγηθεί το καθεστώς του πρόσφυγα. Στη συγκεκριμένη χώρα ζει η σύζυγός του, όπως επίσης τα δύο ανήλικα παιδιά τους.
Ο ίδιος μετά τη σύλληψή του από άνδρες της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Εφετών Θεσσαλονίκης για να δρομολογηθούν οι διαδικασίες έκδοσής του στην Ολλανδία. Όπως μεταδίδει το ΑΠΕ, παραμένει υπό κράτηση και σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά ο 33χρονος συναινεί στην έκδοσή του.
Έκκληση Γερμανού ΥΠΕΞ στις ΗΠΑ για Αρκτική: «Η από κοινού άμυνα είναι και προς το συμφέρον τους»
19:24
Ισόβια στην 35χρονη που σκότωσε και έθαψε τον 58χρονο σύντροφό της στην Λεπτοκαρυά Πιερίας
19:15
Καταδίωξη στο Χαϊδάρι: Συνελήφθησαν δύο 17χρονοι με κλεμμένες μηχανές
19:06
Ένας στους 12 κατοίκους στο Μιλάνο είναι εκατομμυριούχος - Η «χρυσή πρωτεύουσα» της Ευρώπης
18:57