ΕΛΛΑΔΑ

Αιτωλοακαρνανία: Τρία άτομα στο μικροσκόπιο για τη δολοφονία του 91χρονου - Ομολόγησε ο ένας

Αιτωλοακαρνανία: Τρία άτομα στο μικροσκόπιο για τη δολοφονία του 91χρονου - Ομολόγησε ο ένας
Φωτογραφία αρχείου INTIME NEWS / ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

Τα χρήματα που γνώριζαν ότι είχαν στο σπίτι τους ήταν το κίνητρο των τριών συγχωριανών του ζεύγους ηλικιωμένων στο Χαλκιόπουλο Αιτωλοακαρνανίας που έπεσαν θύμα επίθεσης, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ο 91χρονος άνδρας

Μέσα σε λίγες ώρες οι αστυνομικοί της Ασφάλειας κατάφεραν να βρουν την άκρη του νήματος που οδηγεί στην εξιχνίαση του εγκλήματος και να ανακρίνουν τρεις υπόπτους.

Η 85χρονη γυναίκα, η οποία βρέθηκε δεμένη χειροπόδαρα στο κρεβάτι της δίπλα στον 91χρονο σύζυγό της που είχε ξεψυχήσει και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο του Αγρινίου, φέρεται να κατονόμασε τους αδίστακτους κακοποιούς.

Μάλιστα, δυο από αυτούς φέρονται να είναι γείτονες του ζευγαριού και ο τρίτος συγγενής των θυμάτων.

Σύμφωνα με το agriniopress.gr, ήδη, ένας από τους δράστες φέρεται να έχει ομολογήσει ότι μπήκαν στη μονοκατοικία των γερόντων για να αρπάξουν το κομπόδεμα που γνώριζαν ότι είχαν στην άκρη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αποκάλυψε ότι έθαψαν τα χρήματα σε ένα χωράφι όπου οι αστυνομικοί ερευνούν για να τα εντοπίσουν.

Το ζευγάρι είχε να δώσει σημάδια ζωής ημέρες και η αστυνομία ειδοποιήθηκε την Πέμπτη το πρωί από γείτονες, που άκουσαν τις φωνές της ηλικιωμένης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ