ΕΛΛΑΔΑ

Κακοκαιρία «Λέανδρος»: Προβλήματα στα νησιά του Β. Αιγαίου λόγω των χιονοπτώσεων

Κακοκαιρία «Λέανδρος»: Προβλήματα στα νησιά του Β. Αιγαίου λόγω των χιονοπτώσεων
Φωτογραφία αρχείου INTIME NEWS / ΠΑΠΑΝΙΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Προβλήματα προκλήθηκαν λόγω των έντονων χιονοπτώσεων, στο οδικό δίκτυο νησιών του Βορείου Αιγαίου. Σύμφωνα με ανακοίνωση της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Βορείου Αιγαίου, η κυκλοφορία των οχημάτων πλέον διεξάγεται κανονικά, πλην των παρακάτω σημείων όπου απαιτούνται ειδικού τύπου ελαστικά ή αντιολισθητικές αλυσίδες.

Στη Μυτιλήνη, στην εθνική οδό Πλωμαρίου - Ακρασίου, από την περιοχή Σελάδι έως το Ακράσι και στην εθνική Πλωμαρίου - Μεγαλοχωρίου, από την περιοχή Σελάδι έως το Μεγαλοχώρι.

Στη Λήμνο, στην εθνική οδό Μύρινας - Κορνού - Αγίου Δημητρίου - Λιβαδοχωρίου και στην εθνική οδό Σαρδές - Δάφνης - Κατάλακκου.

Στη Χίο, έχει διακοπεί η κυκλοφορία στην εθνική οδό Χίου - Κεράμου, από τον κόμβο Σιδηρούντας έως το Πιτυός, καθώς και στο οδικό δίκτυο οικισμών της Βορειοδυτικής Χίου, πλην της Βολισσού.

Επίσης, στην εθνική οδό Χίου - Αυγωνύμων, από το ύψος του 8ου έως το 19ο χλμ., στην εθνική οδό Χίου - Βολισσού, από το ύψος του 8ου έως το 20ο χλμ., στην εθνική οδό Χίου - Καρδαμύλων, από το ύψος του 30ου έως το 40ο χλμ. και στην εθνική οδό Καρδαμύλων - Αμάδων, 2 χλμ. πριν την είσοδο του οικισμού Αμάδες.

Τέλος, σύμφωνα με το ΑΠΕ - ΜΠΕ η κυκλοφορία των οχημάτων στη Σάμο διεξάγεται κανονικά.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ