ΕΛΛΑΔΑ

Δολοφονία στα Μεσκλά: Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση

Δολοφονία στα Μεσκλά: Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση
INTIME

Σοκαρισμένη συνεχίζει να παρακολουθεί η κοινή γνώμη της Κρήτης τις αποκαλύψεις για τη δολοφονία της 54χρονης στα Μεσκλά, με την ιατροδικαστική εξέταση να δείχνει πως η άτυχη γυναίκα δέχτηκε βίαιη επίθεση με μαχαίρι πριν πέσει νεκρή.

Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα zarpanews.gr, η αναφορά του ιατροδικαστή Σταμάτη Μπελιβάνη αναφέρει πως το θύμα είχε οκτώ τραύματα τομής, έξι εκδορές από το μαχαίρι του δράστη ενώ πιο θανατηφόρα ήταν μια μαχαιριά στην πλάγια τραχηλική χώρα, που είχε ως αποτέλεσμα τη ρήξη της δεξιάς καρωτίδας, απώλεια αίματος και θάνατο.

Η πλειοψηφία των μαχαιριών βρισκόταν στο ύψος του αυχένα και των ώμων, με τη χαμηλότερη στην αριστερή μασχάλη της άτυχης γυναίκας.

Οι αστυνομικές Αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του Νορβηγού συντρόφου της 54χρονης γυναίκας, ο οποίος συζούσε μαζί της και θεωρείται ως ο βασικός ύποπτος για την στυγερή δολοφονία.

Εκτιμούν δε, πως ο Νορβηγός δεν έχει καταφέρει να φύγει από την Κρήτη, όπως τουλάχιστον προκύπτει από τους ελέγχους στις λίστες επιβατών που έχουν πραγματοποιήσει σε αεροπορικές και ακτοπλοϊκές εταιρείες.

Έτσι, ο εντοπισμός του θωρείται ζήτημα χρόνου από τους αστυνομικούς.
Νορβηγικά ΜΜΕ γράφουν πως οι αρχές της χώρας είναι ενημερωμένες για την υπόθεση ενώ ο άνδρας καταζητείται και από την Εσθονία.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ