ΕΛΛΑΔΑ

«Δεν θυμάμαι τίποτα»: Τι λέει ο Νορβηγός που φέρεται να δολοφόνησε τη σύντροφό του στα Χανιά

«Δεν θυμάμαι τίποτα»: Τι λέει ο Νορβηγός που φέρεται να δολοφόνησε τη σύντροφό του στα Χανιά
Screengrab/YouTube

Ψύχραιμος και με κενά μνήμης εμφανίστηκε στους αξιωματικούς της υποδιεύθυνσης ασφαλείας Χανίων ο 47χρονος Νορβηγός που κατηγορείται για τη δολοφονία της συντρόφου του στα Μεσκλά Χανίων. 

Ο άνδρας που ομολόγησε την πράξη του -χωρίς όμως να θυμάται λεπτομέρειες, σύμφωνα με τον ίδιο- συνελήφθη το απόγευμα της Τρίτης στο Ηράκλειο μέσα στο αυτοκίνητο του θύματος με το οποίο είχε απομακρυνθεί από τα Χανιά.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews.gr, είχε προσπαθήσει να αλλοιώσει τα νούμερα της πινακίδας στο ΙΧ, προκειμένου να μην εντοπιστεί από τις αστυνομικές Αρχές που τον αναζητούσαν. Για το μοιραίο βράδυ ο Νορβηγός είπε πως είχαν πιει και οι δυο και πως είχαν προστριβές σαν ζευγάρι, αλλά δεν ήθελε να σκοτώσει την 54χρονη.

Όπως είπε στους αστυνομικούς, ο Νορβηγός έμεινε για ένα βράδυ σε ξενοδοχείο στα Μάταλα Ηρακλείου και τα υπόλοιπα βραδιά κοιμόταν στο αυτοκίνητο. Πάνω του δεν βρέθηκαν χρήματα ούτε το κινητό του θύματος το οποίο υποστήριξε πως πέταξε κάπου στα Μάταλα, ενώ για το τηλεφώνημα που έκανε στη 16χρονη κόρη του θύματος είπε πως ήθελε να την ενημερώσει ότι σκότωσε τη μητέρα της και σκοπεύει να αυτοκτονήσει, αλλά το τηλεφώνημα πήρε άλλη τροπή όταν πήρε το τηλέφωνο ο μεγάλος γιος της 54χρονης με τον οποίο καυγάδισαν έντονα.

«Έχω πολεμήσει στο Αφγανιστάν, είμαι μαχητής» φέρεται να είπε στους αστυνομικούς και υποστήριξε πως έχει εκπαιδευτεί στις ειδικές δυνάμεις της χώρας του.

Στο αυτοκίνητο την ώρα της σύλληψης του βρέθηκαν στουπιά με βενζίνη κάτι που ανησύχησε τους αστυνομικούς πως ίσως ήθελε να βάλει τέλος στη ζωή του, όμως, τις επόμενες ώρες και μέχρι τη μεταφορά του στο αστυνομικό Μέγαρο Χανίων αργά το βράδυ της Τρίτης ήταν απολύτως ήρεμος, σύμφωνα με το ίδιο μέσο.

Στο αυτοκίνητο εντοπίστηκε μόνο μια τσάντα με ρούχα και κάποια προσωπικά του αντικείμενα.

Ο 48χρονος το πρωί της Τετάρτης και αφού ολοκληρωθούν οι προβλεπόμενες διαδικασίες αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Χανίων.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ