Φυλακές Αυλώνα: Απόπειρα απόδρασης από πέντε ανήλικους
Πέντε ανήλικοι που εκτίουν ποινή φυλάκισης στο σωφρονιστικό κατάστημα του Αυλώνα επιχείρησαν να δραπετεύσουν τα ξημερώματα της Τετάρτης –μια προσπάθεια που απετράπη την τελευταία στιγμή.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι κρατούμενοι είχαν πριονίσει τα κάγκελα από το κελί τους και κατάφεραν να περάσουν στη νεκρή ζώνη και να απλώσουν αυτοσχέδια σχοινιά που είχαν φτιάξει από σεντόνια, πάνω από τις προστατευτικές κονσερτίνες.
Έγιναν, όμως, αντιληπτοί από τους εξωτερικούς φρουρούς και μάλιστα ένας από αυτούς έριξε δύο προειδοποιητικές βολές στον αέρα, με αποτέλεσμα τα τέσσερα νεαρά άτομα να ακινητοποιηθούν επί τόπου ενώ το πέμπτο λίγο πριν καταφέρει να περάσει έξω από τις φυλακές.
Αμέσως στο σωφρονιστικό κατάστημα σήμανε συναγερμός, έφτασαν ενισχύσεις από αστυνομικές δυνάμεις και θα ακολουθήσει και εσωτερική έρευνα για το πώς πέντε νεαροί κατάφεραν να σχεδιάζουν την απόδραση και να πριονίσουν τα κάγκελα, χωρίς να γίνουν αντιληπτοί.
USS Tripoli: Αυτό είναι το αμερικανικό πλοίο που λένε ότι έπληξαν οι Φρουροί της Επανάστασης
19:22
Τραμπ για πρόταση Ιράν: «Δεν είναι αρκετά καλή, αλλά είναι σημαντική» - Οι όροι της Τεχεράνης
19:13
ΣΒΕ: Τα πρώτα μέτρα για την ενέργεια είναι ένα θετικό πρώτο βήμα
19:04
Fuel Pass: Πάνω από 60.000 αιτήσεις σε δύο ώρες- Προβλήματα λόγω επισκεψιμότητας στο vouchers.gov.gr
18:55