Πέθανε σε ηλικία 111 χρόνων η μακροβιότερη γυναίκα της Αχαΐας
Έφυγε από τη ζωή η κυρά Αγγέλω Καϊάφα, που διέμενε στο χωριό Πουρναρόκαστρο της Αχαΐας, σε ηλικία 111 χρόνων.
«Η αείμνηστη συντηρούνταν από την κόρη της Ελένη Καϊάφα και βρέθηκε νεκρή στο γιατάκι της, που της είχε πάντα στρωμένο η κόρη της. Η κηδεία της έγινε τη Δευτέρα από τον Ι.Ν. του χωριού της» αναφέρει σε ανάρτησή του ο Γιώργος Μόσχος.
Η Αγγελική Καϊάφα μέχρι το τέλος της ήταν εν πλήρη υγεία για τα χρόνια της και με πνευματική διαύγεια, όπως γράφει ο ίδιος. Είχε εγγόνια και δισέγγονα. Ο εγγονός της Περικλής Γεραλής, μιλώντας γι' αυτήν λέει πως ήταν γερό κόκκαλο και σπάνια αρρώσταινε.
Η κυρά Αγγέλω Καϊάφα ήταν ίσως η μοναδική μακροβιότερη γυναίκα στην Αχαΐα, που είχε μνήμες από την έναρξη της Μικρασιατικής Εκστρατείας, η οποία ξεκίνησε από τους Έλληνες αμέσως μετά τον Α΄ Παγκόσμιο Πόλεμο 1914-1918.
«Ήταν γεννημένη το 1910 και τόσο η μνήμη της όσο και ο συγκροτημένος λόγος της σε προδιέθεταν πως δεν ξεπερνάει τα 80 χρόνια» καταλήγει ο κ. Μόσχος στη δημοσίευσή του.
Καταιγίδα Boelo: Δεκάδες ακυρώσεις πτήσεων στο Άμστερνταμ λόγω θυελλωδών ανέμων
15:26
Μαραθώνια η απολογία του Βαγγέλη Λιόλιου στον ανακριτή - Αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες
15:13
Στη Σαουδική Αραβία ο Μητσοτάκης - Συνάντηση με τον Μοχάμεντ μπιν Σαλμάν
14:55
Pizza Fan: «Παρακολουθούμε τις εξελίξεις - Δεν υπάρχουν απολύσεις αυτή τη στιγμή» λέει ο Καραγκούνης
14:48