ΕΛΛΑΔΑ

Lockdown: Πατρινό καρναβάλι σε... live streaming

Lockdown: Πατρινό καρναβάλι σε... live streaming
INTIME

Πέρσι δεν πραγματοποιήθηκε καν λόγω των έκτακτων μέτρων για την αντιμετώπιση της εξάπλωσης της πανδημίας. Φέτος το πατρινό καρναβάλι γνωρίζει ακόμη μία διαφορετική από τα συνήθη ήθη και έθιμα της Αχαΐκής πρωτεύουσας κατάσταση. Η τελετή έναρξης του καρναβαλιού της Πάτρας απόψε θα γίνει σε live streaming

Καρναβαλική ατμόσφαιρα έστω και με περιορισμούς από το πρωί στην Πάτρα. Με τήρηση των προβλεπόμενων για τον κορωνοϊό μέτρων, το καρναβαλικό λάβαρο για το Πατρινό Καρναβάλι του 2021 παραδόθηκε στο δημαρχείο της πόλης.

Στη δράση ειδικό ρόλο θα έχουν μέλη της ομάδας θεάτρου δρόμου X-Saltibagos και βέβαια οι δυο τελάληδες του Πατρινού Καρναβαλιού 2021, που με κεντρικό σύνθημα «Το καρναβάλι αλλάζει» (ελπίζουμε μόνο για φέτος) αναλαμβάνουν να το μεταδώσουν.

Το Πατρινό Καρναβάλι του 2021, ανοίγει κι επισήμως τις πύλες του στις 21.00 το βράδυ με την τελετή έναρξης που θα πραγματοποιηθεί μέσα στο Δημοτικό Θέατρο «Απόλλων» με όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα προφύλαξης.

Θα μεταδοθεί σε live streaming από τις ιστοσελίδες του Δήμου Πατρέων e-patras.gr, του Καρναβαλικού Οργανισμού (Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Πατρέων) carnivalpatras.gr, του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων patrasculture.gr και του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας dipethepatras.gr.

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ