ΕΛΛΑΔΑ

Μητσοτάκης: Περαστικά και ταχεία ανάρρωση στον γιο του Αλέξη Τσίπρα

Μητσοτάκης: Περαστικά και ταχεία ανάρρωση στον γιο του Αλέξη Τσίπρα
Φωτογραφία αρχείου ΓτΠ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Περαστικά και ταχεία ανάρρωση εύχεται ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, στον γιο του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, που διαγνώστηκε σήμερα θετικός στον κορωνοϊό.

Σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρει:

«Εύχομαι περαστικά και ταχεία ανάρρωση στον γιο του κ. Τσίπρα και να ξεπεράσει η οικογένεια γρήγορα αυτήν τη δοκιμασία».

Νωρίτερα σήμερα, Κυριακή, ο Αλέξης Τσίπρας ανακοίνωσε ότι ο γιος του, Ορφέας, διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό και για τον λόγο αυτό ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα παραμείνει σε προληπτική καραντίνα.

Όπως εξηγεί, τόσο ο ίδιος όσο και η σύζυγός του, Μπέτυ Μπαζιάνα, αλλά και ο γιος τους Φοίβος έχουν υποβληθεί σε τεστ κορωνοϊού και βγήκαν αρνητικοί.

Ο κ. Τσίπρας παρά το γεγονός ότι έχει λάβει και τις δύο δόσεις του εμβολίου κατά του κορωνοϊού, αποφάσισε να παραμείνει σε προληπτική καραντίνα προκειμένου να αποκλειστεί οποιοδήποτε ενδεχόμενο περαιτέρω μετάδοσης του ιού.

Συγκεκριμένα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε μέσω Facebook:

«Ο κορωνοϊός επισκέφθηκε σήμερα και το δικό μας σπίτι.

Χθες βράδυ ο Ορφέας μας, εμφάνισε ελαφρά συμπτώματα.

Κάναμε το πρωί το τεστ και πριν λίγο μάθαμε τα αποτελέσματα. Εγώ, η Μπέτυ και ο Φοίβος βγήκαμε αρνητικοί, ο Ορφέας όμως βγήκε θετικός.

Είναι καλά και όπως η πλειονότητα των παιδιών αναμένεται να το ξεπεράσει εύκολα.
Σύμφωνα με τις υποδείξεις των γιατρών, παρότι έχω κάνει και τις δυο δόσεις του εμβολίου, δεν έχει περάσει ακόμη αρκετός χρόνος για να έχω πλήρη ανοσία και σε κάθε περίπτωση οφείλω να παραμείνω προληπτικά για ένα διάσημα στο σπίτι, προκειμένου να αποκλειστεί οποιοδήποτε ενδεχόμενο περαιτέρω μετάδοσης.
Είμαι βέβαιος ότι όλα θα πάνε καλά».

Ο κορωνοϊός επισκέφθηκε σήμερα και το δικό μας σπίτι. Χθες βράδυ ο Ορφέας μας, εμφάνισε ελαφρά συμπτώματα. Κάναμε το...

Posted by Alexis Tsipras on Sunday, 24 January 2021

ΔΗΜΟΦΙΛΗ