ΕΛΛΑΔΑ

Νέος Πρόεδρος του ΕΦΕΧ ο Δημήτριος Μωραΐτης

Νέος Πρόεδρος του ΕΦΕΧ ο Δημήτριος Μωραΐτης

Πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνεδρίαση του ΕΦΕΧ, για το 2021 στο οποίο το ΔΣ ομόφωνα αποφάσισε την αλλαγή στην Προεδρία του Συνδέσμου.

Πρόεδρος: Δημήτριος Δ. Μωραΐτης, Γενικός Διευθυντής ΒΙΑΝ Α.Ε.
Αντιπρόεδρος: Βασίλειος Σερέτης,Γενικός Διευθυντής OlvosScience
Γραμματέας: Γεώργιος Παναγάκης,Γενικός Διευθυντής Ελλάδας & Κύπρου Viatris
Ταμίας: Γρηγόρης Καρέλος,Γενικός Διευθυντής Ελλάδας,Βαλκανίων& Ισραήλ Johnson&JohnsonConsumerHealth
Μέλος: Λουκάς Χαλακατεβάκης, Γενικός Διευθυντής Κεντρικής & Ανατολικής Ευρώπης OmegaPharma

Ο νέος πρόεδρος Δημήτρης Μωραΐτης δήλωσε:

«Ευχαριστώ πολύ όλους τους συναδέλφους για την εμπιστοσύνη τους και δεσμεύομαι με αίσθημα ευθύνης να οδηγήσωμαζί τους, τον ΕΦΕΧ και την Αυτοφροντίδα στο προσκήνιο της υγείας, σε αυτή τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε. Ιδιαίτερη τιμή αποτελεί για μένα προσωπικά η παρουσία του Βασίλη Σερέτη ως Αντιπροέδρου του ΕΦΕΧ. Ο στρατηγικός μας στόχος ήταν, είναι και θα είναι η ανάδειξη της Αυτοφροντίδας ως μοχλός ανάπτυξης της πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας».

Ο Δημήτρης Μωραΐτης από το 2018 είναι Γενικός Διευθυντής της εταιρείας ΒΙΑΝ Α.Ε. του Ομίλου Γιαννακόπουλου, η οποία κατέχει την πρώτη θέση ανάμεσα στις ελληνικές και πολυεθνικές εταιρίες OTC στην Ελλάδα.

Διαθέτει 25ετή εμπειρία στη φαρμακευτική αγορά, συμπεριλαμβανομένων συνταγογραφούμενων φαρμάκων, ΜΗΣΥΦΑ, ιατροτεχνολογικών, νοσοκομειακών και διαγνωστικών προϊόντων.

Από το 1996 έχει διατελέσει διευθυντικό στέλεχος σε Marketing & Sales τόσο σε ελληνικές, όσο και σε πολυεθνικές εταιρίες.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ