SPONSORED ΕΛΛΑΔΑ

Η ασφάλιση του αύριο έχει πάθος, σε φροντίζει και καινοτομεί για σένα

Η ασφάλιση του αύριο έχει πάθος, σε φροντίζει και καινοτομεί για σένα

Σύγχρονοι άνθρωποι, σύγχρονες απαιτήσεις, σύγχρονοι ρυθμοί ζωής. Μέσα στην καταιγιστική καθημερινότητα, ο άνθρωπος «σταματά» και αναλογίζεται τα «σοβαρά», τα «μεγάλα», τις αξίες και τις αρχές που τον εμπνέουν να προχωρήσει. Για να προχωρήσει όμως, όσο κι αν βιάζεται, χρειάζεται να χτίσει γερές βάσεις, να παραμένει απερίσπαστος στους στόχους του. Και πώς κάποιος μπορεί να αφοσιωθεί στα όνειρά του;

Όταν γνωρίζει ότι έχει πάντα κάποιον στον πλευρό του. Ένα συνοδοιπόρο στον οποίο μπορεί να απευθυνθεί ανά πάσα στιγμή για οποιαδήποτε τυχόν δυσκολία συναντήσει. Αυτός ο συνοδοιπόρος δεσμεύεται να γίνει για εμάς η Generali Ασφαλιστική.

Με το χαρακτηριστικό, κόκκινο χρώμα που συμβολίζει το πάθος για τη φροντίδα και την ενσυναίσθηση, στέκεται δίπλα σε εκατομμύρια ασφαλισμένων σε όλο τον κόσμο, καθώς είναι μέλος του Ομίλου Assicurazioni Generali που έχει στόχο να θέτει τον πελάτη στο κέντρο των εξελίξεων, στο κέντρο των προγραμμάτων του, ώστε να τον εξυπηρετεί ανά πάσα στιγμή εύκολα, απλά και γρήγορα.

Όλα τα προγράμματα της Generali παρέχουν πρώτα από όλα εξατομικευμένη συμβουλευτική από ένα ολόκληρο δίκτυο ασφαλιστικών συμβούλων, άριστα καταρτισμένων σε όλα τα θέματα και ενημερωμένων για όλες τις εξελίξεις. Παράλληλα, θέτει στη διάθεση των πελατών της σύγχρονα ψηφιακά εργαλεία, ενώ η εξυπηρέτηση είναι αδιάκοπη, ανά πάσα ώρα και στιγμή. Η Generali, άλλωστε, κάνει τη διαφορά και στον τομέα του «Ευ ζην», καθώς παρέχει καινοτόμες υπηρεσίες που ανταποκρίνονται στις ανάγκες των σύγχρονων ανθρώπων της κοινωνίας μας.

Η ιστορία πίσω από την καινοτομία

Το γεγονός ότι πίσω από την Generali βρίσκεται ένας μεγάλος, διεθνής ασφαλιστικός όμιλος, με ιστορία μεγαλύτερη των 200 ετών συνολικά, διασφαλίζει πως πρόκειται για μία ασφαλιστική εταιρεία με πολύ γερές βάσεις. Σήμερα ο Όμιλος Assicurazioni Generali διατηρεί παρουσία σε περισσότερες από 60 χώρες, με περισσότερες από 450 θυγατρικές εταιρείες και 78.000 υπαλλήλους. Στη χώρα μας δραστηριοποιείται εδώ και 135 χρόνια, όντας μία από τις αρχαιότερες, σύγχρονες ασφαλιστικές και διατηρεί άνω των 300.000 πελατών, που κατανοούν πως πρόκειται για μία εταιρεία που λειτουργεί με βάση την ενσυναίσθηση για τους πελάτες της, τους οποίους φροντίζει ουσιαστικά και με γνώμονα πάντα την καλύτερη εξυπηρέτησή τους.

Το διεθνές και διαχρονικό αυτό όραμα, που θέλει τον κάθε έναν πελάτη στο επίκεντρο, η Generali κάνει πράξη και στη χώρα μας, παρέχοντας ολοκληρωμένες, ευέλικτες και καινοτόμες λύσεις, με απλότητα και ευκολία στη χρήση, συστήνοντάς μας το Generali Caring Insurance Ecosystem.

Μια νέα φιλοσοφία που αλλάζει το μοντέλο λειτουργίας της ασφάλισης. Πρόκειται για ένα μοντέλο ασφάλισης 360°, ολιστικής προσέγγισης, μέσω του οποίου η εταιρεία διασφαλίζει τον στρατηγικό της στόχο, να αποτελεί δηλαδή τον Δια Βίου Εταίρο όσων την εμπιστεύονται. Με ασφαλιστικά προγράμματα, έξυπνα εργαλεία εξυπηρέτησης, ψηφιακές εφαρμογές και υπηρεσίες που εκτείνονται πέρα από τον χώρο της ασφάλισης το Generali Caring Insurance Ecosystem γίνεται ένα πραγματικό σύστημα διευκόλυνσης κάθε πτυχής της καθημερινότητας των πολιτών που το εμπιστεύονται και το προτιμούν, ως μία συνολική λύση.

Σύγχρονα ψηφιακά εργαλεία για πελάτες και συνεργάτες

Το Caring Isnurace Ecosystem της Generali, ως φιλοσοφία, ως «μανιφέστο ασφάλισης», θέτει στο επίκεντρο τη φροντίδα του πελάτη, αξιοποιώντας την τεχνολογία και τις δυνατότητές της στο έπακρο. Για την καλύτερη και αμεσότερη λοιπόν εξυπηρέτηση των πελατών της, δίνει τη δυνατότητα συνολικής διαχείρισης του προγράμματος ασφάλισης του καθενός ακόμα και μέσα από την εφαρμογή που διαθέτει για smartphones και tablets. Ταυτόχρονα, έχει ψηφιοποιήσει την πλειοψηφία των ενεργειών με τέτοιον τρόπο ώστε ο Ασφαλιστικός Σύμβουλος να μπορεί να διαχειριστεί ένα ολόκληρο φάσμα εργασιών ηλεκτρονικά. Από το γεγονός αυτό, προκύπτει όχι μόνο η απλοποίηση των διαδικασιών αλλά και η ταχύτερη διεκπεραίωση των αιτημάτων των πελατών και επομένως, η αμεσότερη ικανοποίηση των αναγκών τους.

Αξίζει να αναφέρουμε μερικές από τις καινοτομίες που προσφέρει η Generali σε κάθε έναν από εμάς, με τον πιο απλό και ταυτόχρονα σύγχρονο τρόπο, διαδικτυακά:

Με το MyGenerali μπορούμε ανά πάσα στιγμή να είμαστε πλήρως ενήμεροι για τους Όρους και τις καλύψεις του Ασφαλιστηρίου μας και να ενεργοποιήσουμε τις παροχές μας. Μπορούμε να ορίσουμε τα ιατρικά μας ραντεβού, να κάνουμε την αναγγελία της νοσηλείας μας και να καταγράψουμε τη ζημιά του οχήματός μας και να διεκπεραιώσουμε εύκολα τις πληρωμές μας. Μπορούμε επίσης να επικοινωνήσουμε άμεσα με τον Ασφαλιστικό μας Σύμβουλο ή να παρακολουθήσουμε τυχόν αιτήματά μας – εύκολα, απλά και όποια στιγμή εμείς το αποφασίσουμε.

Με το Οικοσύστημα Υγείας Life On ανοίγεται ένας κόσμος υπηρεσιών φροντίδας, καθώς πέρα από τις ιατρικές και παραδοσιακές καλύψεις υγείας, που εμείς διαμορφώνουμε online ανάλογα με τις ανάγκες και τα θέλω μας, μπορούμε να επωφεληθούμε και μιας ακόμα σειράς υπηρεσιών, που αναβαθμίζουν ουσιαστικά την ποιότητα της ζωής μας.

Με το My e-Doctor, έχουμε όποτε χρειαστούμε πρόσβαση σε τηλεσυνεδρίες, ιατρική συμβουλευτική και καθοδήγηση, αυτόματο έλεγχο και μία πρώτη εκτίμηση συμπτωμάτων, ενώ μπορούμε να δημιουργήσουμε τον δικό μας προσωπικό ιατρικό φάκελο.

Με το My Health IQ, έχουμε έναν «δικό μας» ψηφιακό life & health coach, ο οποίος μας βοηθά, με εξατομικευμένη καθοδήγηση και συμβουλές, να βελτιώσουμε τη γενικότερη κατάστασή μας.

Επιπλέον, με το My e-Gym, έχουμε δωρεάν πρόσβαση σε μεγάλη ποικιλία video γυμναστικής, live gym sessions και καθοδήγηση από εξειδικευμένους trainers των Holmes Place, ώστε με το δικό μας πρόγραμμα γυμναστικής από το σπίτι, να έχουμε ακόμα καλύτερα αποτελέσματα.

Η Generali όμως φροντίζει εξίσου τη διευκόλυνσή μας σχετικά με την ασφάλιση του αυτοκινήτου μας:

Με το MyDrive γινόμαστε καλύτεροι οδηγοί, καθώς καταγράφοντας τις διαδρομές μας και διαμορφώνοντας το δικό μας Σκορ Οδηγικής Συμπεριφοράς κερδίζουμε σε προνόμια και εκπτώσεις. Παράλληλα, το My Road Assistance, μας επιτρέπει να καλέσουμε online οδική βοήθεια και να παρακολουθούμε σε πραγματικό χρόνο πού βρίσκεται.

Καινοτομία, απλότητα, ενσυναίσθηση, φροντίδα

Όλα αυτά που χρειαζόμαστε από μια ασφαλιστική, τα προσφέρει η Generali. Αυτές τις βασικές αξίες της άλλωστε συμβολίζει και το κόκκινο χρώμα της.

Γιατί η Generali είναι η ασφαλιστική εταιρεία που βγαίνει μπροστά με πάθος για να αναζητήσει ευέλικτες και καινοτόμες λύσεις. Εξελίσσει τις υπηρεσίες της με απλότητα για να προσφέρει εύκολη και άμεση πρόσβαση. Αγκαλιάζει τον κάθε έναν με ενσυναίσθηση και σεβασμό στις ξεχωριστές του ανάγκες. Και φροντίζει να παραμένει ο άνθρωπος στο επίκεντρο της προσοχής της.