ΕΛΛΑΔΑ

Λαύριο: Ομολόγησε ο δολοφόνος του οδηγού σχολικού λεωφορείου - Πώς τον σκότωσε

Λαύριο: Ομολόγησε ο δολοφόνος του οδηγού σχολικού λεωφορείου - Πώς τον σκότωσε
Φωτογραφία αρχείου INTIME

Ένας 44χρονος είχε καταφέρει να αρπάξει από το λογαριασμό του 66χρονου συναδέλφου του πάνω από 40.000 ευρώ

Είχε κάνει αγορές χιλιάδων ευρώ, είχε πάει διακοπές, ενώ πολλές φορές είχε καταφέρει να κάνει μέχρι και ανάληψη μετρητών.

Δράστης και θύμα ήταν και οι δύο οδηγοί σχολικού λεωφορείου σε πολύ γνωστό νηπιαγωγείο των Βορείων Προαστίων και όταν ο 66χρονος κατάλαβε ότι ο 44χρονος συνάδελφός του του άρπαζε χρήματα, τότε εκείνος δεν δίστασε να τον σκοτώσει και να τον εγκαταλείψει στην περιοχή του Λαυρίου.

Σύμφωνα με την έρευνα των Αρχών ο 44χρονος είχε εκμεταλλευτεί την άγνοια του συναδέλφου του γύρω από τις ηλεκτρονικές διαδικασίες λογαριασμών και πολλές φορές όταν το θύμα του ζητούσε συμβουλή τότε ο δράστης υποδυόταν ότι βοηθούσε τον 66χρονο. Στην πραγματικότητα όμως του άρπαζε τους κωδικούς από τους λογαριασμούς του.

Είναι μάλιστα χαρακτηριστικό ότι κάθε φορά που ο δράστης έκανε κάποια αγορά και χτυπούσε μήνυμα στο κινητό του θύματος εκείνος δεν μπορούσε να καταλάβει τι συνέβαινε με αποτέλεσμα κάθε φορά να χάνει όλο και περισσότερα χρήματα.

Πώς τον σκότωσε

Όταν μετά από καιρό όμως κατάλαβε τι είχε συμβεί και ποιος βρισκόταν πίσω από την απώλεια των χρημάτων του ανήμερα την Πρωτοχρονιά έδωσε ραντεβού με το 44χρονο στο Λαύριο για να λύσουν το θέμα.

Ο δράστης ισχυρίζεται ότι πάνω στη συζήτηση τα αίματα «άναψαν» και όπως είπε στους αστυνομικούς κάποια στιγμή έσπρωξε τον 66χρονο και εκείνος έπεσε και χτύπησε σε μία πέτρα.

Προσπάθησε να τον τραβήξει σε κάποιο σημείο που να μην είναι εύκολα ορατό από τον δρόμο και γι' αυτό το λόγο περιέγραψε στους αστυνομικούς ότι έδεσε κάτι σαν πανί στο λαιμό του θύματος και άρχισε να το σέρνει από το λαιμό σε ένα χωματόδρομο για να τον εγκαταλείψει σε ένα σημείο που πίστεψε ότι δεν θα τον βρει κανείς.

Όταν βρέθηκε το πτώμα του 66χρονου οι Αρχές κάνοντας έρευνα για το ποιος είναι αλλά και για τις επαφές του εντόπισαν τη διένεξη με το 44χρονο και λίγο αργότερα ανακάλυψαν και την ταυτότητα του δράστη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ