ΕΛΛΑΔΑ

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει 5χρονος - Τον ξυλοκόπησε ο φίλος της μητέρας του

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει 5χρονος - Τον ξυλοκόπησε ο φίλος της μητέρας του
ΜΕΘ Eurokinissi/Γιάννης Παναγόπουλος (φωτογραφία αρχείου)

Μάχη να κρατηθεί στη ζωή δίνει πεντάχρονος που ξυλοκοπήθηκε από 40χρονο στην Αλεξανδρούπολη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, το απόγευμα ο 40χρονος μουσουλμάνος, φίλος της μητέρας του παιδιού και με πολυάριθμες συλλήψεις για κλοπές και ναρκωτικά στο ενεργητικό του (χρήστης και ο ίδιος), για ασήμαντη αφορμή αρχικά γρονθοκόπησε με αγριότητα τον πεντάχρονο τον οποίο στη συνέχεια φέρεται ότι συνέχισε να χτυπά με ξύλο, παρουσία της μητέρας.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, ο μικρός μεταφέρθηκε άμεσα στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, όπου και υποβλήθηκε νωρίτερα σε επέμβαση για την αντιμετώπιση του σοβαρότατου τραυματισμού που υπέστη από τα χτυπήματα που δέχτηκε στο κεφάλι.

Η βία που υπέστη ο μικρός αποτυπώθηκε και στους πολυάριθμους μώλωπες που έφερε σε όλο του το σώμα. «Η κατάστασή του είναι πολύ κρίσιμη. Εμείς κάναμε ότι μπορούσε να γίνει από τη δική μας πλευρά. Ο Θεός να βάλει το χέρι του», ανέφερε χαρακτηριστικά στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ένας εκ των ιατρών που παρακολουθούν τον πεντάχρονο.
Ο δράστης, που εγκατέλειψε το θύμα του και τράπηκε σε φυγή, συνελήφθη το βράδυ της Δευτέρας και κρατείται στην Διεύθυνση Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ