ΕΛΛΑΔΑ

Λαμία: Καταζητούμενος για δολοφονία ο άνδρας που βρέθηκε μαζί με τον Ριζάι

Λαμία: Καταζητούμενος για δολοφονία ο άνδρας που βρέθηκε μαζί με τον Ριζάι
INTIME

Ο εκτελεστής ενός άνδρα που έπεσε νεκρός μέσα σε μπαρ στη Γλυφάδα πριν από τέσσερα χρόνια είναι ο άντρας που βρίσκεται από χθες το μεσημέρι στα χέρια των Αρχών. Η δολοφονία είχε αποδοθεί από τις Αρχές σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών ανθρώπων της νύχτας, ενώ από τα πυρά του εκτελεστή είχαν τραυματιστεί δυο ακόμη άνδρες.

Το εντυπωσιακό πάντως είναι ότι το άτομο αυτό εντοπίστηκε να είναι μέσα σε ένα αυτοκίνητο στην περιοχή της Λαμίας μαζί με τον γνωστό καταδικασμένο για διάφορα αδικήματα Αλκέτ Ριζάι, ο οποίος είχε αποδράσει και δυο φορές από τις φυλακές με ελικόπτερο.

Το κουβάρι πάντως για τη σύλληψη του εκτελεστή άρχισε να ξετυλίγεται τυχαία, όταν ο Αλβανός καταζητούμενος πήγε μαζί με ένα ακόμη άτομο να παραλάβουν τον Αλκέτ Ριζάι έξω από τις φυλακές, καθως είχε πάρει νόμιμα πενθήμερη άδεια. Όμως την ώρα που βρίσκονταν στη Φθιώτιδα τους σταμάτησαν σε μπλόκο για έλεγχο COVID-19 και τότε οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι ένα από τα άτομα είχε σε βάρος του ένταλμα για ανθρωποκτονία.

Συνελήφθη και μεταφέρθηκε στην Αθήνα για να εκτελεστεί το ένταλμα και όπως διαπιστώθηκε ήταν ο εμπλεκόμενος στο έγκλημα μέσα στο μπαρ.

Τη Δευτέρα θα οδηγηθεί στις αρχές για την εκτέλεση του εντάλματος, ενώ η έρευνα συνεχίζεται για να διαπιστώσουν αν εμπλέκεται και σε άλλες περιπτώσεις επιθέσεων. Πάντως αυτό που ξεκαθαρίζουν οι Αρχές είναι ότι δεν προκύπτει καμία σχέση του Αλκέτ Ριζάι με τη δράση του εκτελεστή.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ