ΕΛΛΑΔΑ

 «Υπηρεσία περιπάτου για Ζώα Συντροφιάς» από τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό

 «Υπηρεσία περιπάτου για Ζώα Συντροφιάς» από τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός και οι εθελοντές του, σεβόμενοι τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν αρκετοί συνάνθρωποι μας στη διαχείριση των πρωτόγνωρων συνθήκων που δημιούργησε η πανδημία, ανακοίνωσαν την «Υπηρεσία περιπάτου για Ζώα Συντροφιάς», με απόφαση του Προέδρου Dr. Αντώνιου Αυγερινού και της Κυνοφιλικής ομάδας του Ε.Ε.Σ.

Στόχος της συγκεκριμένης δράσης, κατά την οποία Εθελοντές του Ε.Ε.Σ. αναλαμβάνουν τον περίπατο κατοικίδιων όσων νοσούν και βρίσκονται σε καραντίνα λόγω Covid-19 αλλά και πολιτών που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες, είναι η τήρηση των κανόνων ευζωίας όλων των ζώων συντροφιάς, όταν οι ιδιοκτήτες τους για τους ανωτέρω λόγους δεν είναι δυνατόν να βρίσκονται εκτός της οικίας τους.

Η πρωτότυπη αυτή πρωτοβουλία δίνει τη δυνατότητα στους τετράποδους φίλους μας να πραγματοποιούν την αναγκαία καθημερινή τους βόλτα διάρκειας 30 έως 60 λεπτών και έρχεται να ενισχύσει ακόμα περισσότερο το έργο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού που όλο αυτό το διάστημα της πανδημίας στηρίζει με κάθε δυνατό τρόπο όσους συνανθρώπους μας έχουν ανάγκη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ