Προφυλακίστηκε ο συνεπιβάτης του Αλκέτ Ριζάι
Στη φυλακή οδηγήθηκε την Τρίτη ο 45χρονος Αλβανός, ο οποίος κατηγορείται για την αιματηρή επίθεση σε μπαρ στη Γλυφάδα τον Οκτώβριο του 2017, όπου είχε τραυματιστεί θανάσιμα ένας άνδρας και είχαν τραυματιστεί ακόμα δύο άτομα.
Ο κατηγορούμενος, παλιός γνώριμος των Αρχών, συνελήφθη έπειτα από τυχαίο έλεγχο της Αστυνομίας για τα μέτρα κατά της διασποράς του κορονοϊού πριν από λίγες ημέρες στην Λαμία.
Συνεπιβάτης του σε ένα πολυτελές θωρακισμένο τζιπ, προς έκπληξη των αστυνομικών, ήταν ο διαβόητος βαρυποινίτης Αλκέτ Ριζάι, ο οποίος είχε λάβει πενθήμερη άδεια από τις φυλακές Δομοκού. Μαζί τους ήταν και ένας ακόμα άνδρας που έχει κατά το παρελθόν απασχολήσει τις Αρχές.
Σύμφωνα με πληροφορίες, στην απολογία του ο 45χρονος αρνήθηκε τις κατηγορίες που του αποδίδονται και υποστήριξε ότι δεν έχει σχέση με τους πυροβολισμούς στη Γλυφάδα.
Ανακριτής και εισαγγελέας δεν πείστηκαν, ωστόσο, από τους ισχυρισμούς του και τον έκριναν προφυλακιστέο.
«Ο κατηγορούμενος δεν έχει καμία σχέση με το περιστατικό και έχει δηλώσει μάρτυρες για να εξεταστούν στο πλαίσιο της ανάκρισης», δήλωσε ο συνήγορος υπεράσπισής του, Χρήστος Μαυρομμάτης.
Ο έτερος συνήγορος του, Σταύρος Γεωργόπουλος, σημείωσε ότι «είναι μια άδικη εξέλιξη της υπόθεσης. Λίμναζε η δικογραφία από το 2018. Δεν ξέρουμε γιατί ενεργοποιήθηκε η έρευνα τρία χρόνια μετά. Ένας άνθρωπος μπήκε άδικα στη φυλακή».
Συνετρίβη στη Σελήνη πύραυλος της Space X - Έχει το μέγεθος πενταόροφου κτηρίου
10:08
Όμιλος ΑΒΑΞ: Ανάληψη έργου κατασκευής σταθμού παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας 800 ΜW στη Λάρισα
09:58
CNNi: Σχεδόν το 80% των αναχαιτιστικών πυραύλων των ΗΠΑ έχουν εξαντληθεί
09:51
Η πριγκίπισσα Ευγενία γέννησε το τρίτο της παιδί στην Πορτογαλία
09:41