Ασπρόπυργος: Υπό έλεγχο η πυρκαγιά στον υποσταθμό της ΑΔΜΗΕ στα Νεόκτιστα
Υπό έλεγχο, τέθηκε η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε υποσταθμό της ΑΔΜΗΕ στα Νεόκτιστα Ασπροπύργου.
Στο έργο της κατάσβεσης έλαβαν μέρος 25 Πυροσβέστες με 10 οχήματα, ενώ συνδρομή παρείχαν δύο ειδικά πυροσβεστικά οχήματα κατάσβεσης πυρκαγιών σε διυλιστήρια και δυνάμεις της 1ης ΕΜΑΚ.
Επίσης, συνδρομή παρείχε η Πολιτική Προστασία με τέσσερις υδροφόρες ενώ δυνάμεις της ΕΛΑΣ και του ΕΚΑΒ ήταν παρούσες από την πρώτη στιγμή.
Εξ αιτίας της διακοπής ηλεκτροδότησης σε διάφορες περιοχές της Αττικής οι Πυροσβεστικές δυνάμεις χρειάστηκε να επέμβουν σε 18 περιπτώσεις για απεγκλωβισμό ατόμων από ανελκυστήρες στις περιοχές: Καλλιθέα, Καισαριανή, Κεραμικός, Πετράλωνα, Αιγάλεω, Κερατσίνι, Κορυδαλλός.
Μικτό κλιμάκιο της ΕΛ.ΑΣ. και του Π.Σ. διερευνούν τα αίτια της πυρκαγιάς.
«Στοχευμένο» κατά εβραίων, το τρομοκρατικό χτύπημα στο Σίδνεϊ - 12 νεκροί, βρέθηκε βαν με εκρηκτικά
13:30
Άγριος ξυλοδαρμός νεαρού στο κέντρο της Λάρισας: Στο νοσοκομείο τραυματισμένο το θύμα
13:25
Τσιάρας σε αγρότες: Εκμεταλλευτείτε τη μοναδική ευκαιρία να θέσετε τα προβλήματά σας στην κυβέρνηση
13:15
Ζελένσκι: Θα υπάρξουν συμβιβασμοί σε ειρηνευτικές προτάσεις - Εγγυήσεις ότι η Ρωσία δεν θα «χτυπήσει» ξανά την Ουκρανία
13:12