ΕΛΛΑΔΑ

Λιγνάδης: «Υπάρχουν πολλές φήμες που δεν έχουν επιβεβαιωθεί» λέει ο δικηγόρος του

Λιγνάδης: «Υπάρχουν πολλές φήμες που δεν έχουν επιβεβαιωθεί» λέει ο δικηγόρος του
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ

Για φήμες «που δεν έχουν επιβεβαιωθεί» κάνει λόγο ο δικηγόρος του Δημήτρη Λιγνάδη, Νίκος Γεωργουλέας.

«Υπάρχουν πολλές φήμες που δεν έχουν επιβεβαιωθεί. Δεν μπορώ να ξέρω αν θα φτάσουμε στα δικαστήρια χωρίς να έχω λάβει μία κλήση ή κάποιο δικόγραφο. Τέτοιου είδους φήμες βλάπτουν οποιονδήποτε» είπε αρχικά ο κ. Γεωργουλέας, μιλώντας στο Mega.

Γνωστοποίησε, μάλιστα, πως ο κ. Λιγνάδης «έχει δώσει εντολές προκειμένου να προστατεύσει την τιμή και την υπόληψή του και ο ίδιος πράττει αναλόγως. Και εμείς ενημερωνόμαστε από τα ΜΜΕ. Δεν έχουμε τίποτα στα χέρια μας, είτε σε πειθαρχικό, είτε σε ποινικό επίπεδο».

Σημειώνεται ότι στην εισαγγελία δεν έχει υπάρξει μέχρι στιγμής κάποια καταγγελία για το Δημήτρη Λιγνάδη.

Ο ίδιος τη Δευτέρα έκλεισε τους λογαριασμούς του στα social media και προειδοποίησε ότι θα κινηθεί νομικά απέναντι σε όσους μιλούν εις βάρος του.

Στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος προσφεύγει ο Δημήτρης Λιγνάδης

Την πρόθεσή του να κινηθεί άμεσα νομικά ο Δημήτρης Λιγνάδης -όπως άλλωστε είχε προαναγγείλει στην επιστολή παραίτησής του- γνωστοποίησε ο δικηγόρος του, για τον εντοπισμό χρηστών των μέσων κοινωνικής δικτύωσης που τον κατονομάζουν ως εμπλεκόμενο σε πράξεις βίας.

Μόλις δύο ημέρες μετά την παραίτησή του από την καλλιτεχνική διεύθυνση του Εθνικού Θεάτρου, ο σκηνοθέτης -μέσω του δικηγόρου του- ανακοίνωσε ότι προσφεύγει στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

«Δεν θα κάνω δημόσια τοποθέτηση. Προς το παρόν. Την υπόθεση την παρακολουθούν οι δικηγόροι μου. Φυσικά θα κινηθώ νομικά, εννοείται. Θα κινηθώ νομικά αν υπάρξει σαφής πρόκληση σε βάρος μου», τόνισε σε δήλωσή του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ