ΕΛΛΑΔΑ

Χαϊκάλης: Σταυρώνομαι για πράγματα που δεν είμαι κατηγορούμενος

Χαϊκάλης: Σταυρώνομαι για πράγματα που δεν είμαι κατηγορούμενος
INTIME/ΜΠΑΜΠΟΥΚΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Ο ηθοποιός Παύλος Χαϊκάλης μίλησε για δεύτερη φορά μετά τις αντιδράσεις που έχουν προκληθεί από την καταγγελία για σεξουαλική παρενόχληση.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε αν και πρόθεσή του ήταν να μην ξαναβγεί να μιλήσει το έκανε γιατί «σταυρώνομαι για πράγματα που δεν είμαι κατηγορούμενος».

Αναλυτικά ο ηθοποιός, μιλώντας στο Open, ανέφερε:

«Δεν ήταν ξεκάθαρα, γιατί ενώ μίλησα ξεκάθαρα δεν εκτιμήθηκε τίποτα από όλα αυτά που είπα. Παρουσιάστηκε λες και έχω τελέσει την πράξη στο τηλέφωνο, ενώ έδωσα άλλες διευκρινήσεις. Δεν έγιναν κατανοητές. Να το επαναλάβω λοιπόν, είπα ότι δεν ακυρώνω τα λόγια της κοπέλας, για να μη θεωρηθεί ότι προσβάλω κάποιον, επειδή ουσιαστικά ο καταγγέλων στη συνείδηση του κόσμου έχει πάντοτε δίκιο. Είπα να οριοθετήσουμε και να φωτίσουμε τα γεγονότα. Δεν τέλεσα τηλεφωνικά ποτέ την πράξη. Υπάρχουν δύο περιπτώσεις ή έχω τελέσει την πράξη που σημαίνει ότι θα μπορούσε να μου κλείσει το τηλέφωνο ή ότι ουσιαστικά λόγω του ότι ήμουν ερωτευμένος εξέφρασα την ερωτική μου διάθεση. Ακούστε με εγώ σταυρώνομαι για πράγματα που δεν είμαι κατηγορούμενος. Εγώ φωτογραφήθηκα και βγήκα γιατί δεν φοβάμαι. Δεν υπάρχει καταγγελία αυτή τη στιγμή σταυρώνομαι από τα μέσα, για κάποια πράγματα που δεν υπάρχει καταγγελία. Βγήκα χωρίς να προσβάλλω κανέναν! Αν έκανα τι; Συγγνώμη τι έκανα; Ευχαριστώ πολύ την κ. Ακρίτα που μου δίνει μια κλωτσιά να πάω παρακάτω».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ