ΕΛΛΑΔΑ

Ντελίβερι κοκαϊνης με κωδικό… 6

Ντελίβερι κοκαϊνης με κωδικό… 6
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Έναν Μολδαβό παρακολουθούσαν εδώ και πολλές ημέρες οι αξιωματικοί της Δίωξης Ναρκωτικών, καθώς διακινούσε μεγάλες ποσότητες κοκαΐνης σε όλη την Αττική και μάλιστα οι έμποροι των ναρκωτικών είχαν προσαρμόσει την αγοροπωλησία με βάση τα δεδομένα των περιοριστικών μέτρων κυκλοφορίας και διένειμαν ντελίβερι τα ναρκωτικά.

Όπως θα δείτε μάλιστα και στο βίντεο, είχαν φτιάξει μια ειδική κρύπτη κάτω από τον λεβιέ των ταχυτήτων και εκεί έκρυβαν τις δόσεις της κοκαΐνης που ήθελαν να μεταφέρουν.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο αλλοδαπός χρησιμοποιούσε τον κωδικό έξι, ώστε αν πέσει σε κάποιο μπλόκο να έχει μια δικαιολογία για τον λόγο της μετακίνησής του.

Η Δίωξη Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττική, σε έρευνα που έκανε, εντόπισε μισό κιλό κοκαΐνης, την οποία ο συλληφθείς είχε επιμελώς κρυμμένη στην ειδική κρύπτη.

Βρήκαν επίσης και 1.500 ευρώ αλλά και δύο ζυγαριές ακριβείας.

Ελληνική αστυνομία

Οι Αρχές εκτιμούν ότι το κύκλωμα της κοκαΐνης δραστηριοποιούταν με τον συγκεκριμένο τρόπο τουλάχιστον από τον περασμένο Δεκέμβριο και υπολογίζουν ότι καθημερινά, ο διανομέας έκανε τουλάχιστον 10 ντελίβερι ξεκινώντας από τη Μεταμόρφωση –που ήταν η έδρα του κυκλώματος- και έφτανε μέχρι τα νότια προάστια.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ