Νομοσχέδιο υπ. Παιδείας: Πανεκπαιδευτικά συλλαλητήρια σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και άλλες πόλεις
Ανανεώθηκε:
Πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο κατά του νομοσχεδίου του υπουργείου Παιδείας για την Τριτοβάθμια Εκπαίδευση θα πραγματοποιηθεί σήμερα στην Αθήνα.
Ειδικότερα, το συλλαλητήριο θα πραγματοποιηθεί στις 13:00 το μεσημέρι στα Προπύλαια.
Ανάλογες συγκεντρώσεις έχουν προγραμματιστεί και στη Θεσσαλονίκη καθώς και σε άλλες πόλεις.
Την ίδια ώρα, ΟΛΜΕ και ΔΟΕ έχουν προκηρύξει τρίωρες διευκολυντικές στάσεις εργασίας: από τις 11:00 έως τις 14:00 η Ομοσπονδία Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης (ΟΛΜΕ)και τις τρεις τελευταίες ώρες του πρωινού προγράμματος / τρεις πρώτες του απογευματινού-ολοημέρου η Διδασκαλική Ομοσπονδία Ελλάδας (ΔΟΕ).
«Το ΔΣ της ΟΛΜΕ χαιρετίζει τα μαζικά συλλαλητήρια φοιτητών – εκπαιδευτικών και νεολαίας που πραγματοποιήθηκαν τις προηγούμενες ημέρες ενάντια στα αντιεκπαιδευτικά μέτρα της κυβέρνησης. Η κυβέρνηση, εν μέσω πανδημίας και καραντίνας, και παρά τη γενικευμένη απόρριψη των μέτρων από το εκπαιδευτικό κίνημα, επιχειρεί να ψηφίσει ένα ακόμα απαράδεκτο νομοσχέδιο, χωρίς κανένα διάλογο με τους εμπλεκόμενους στην εκπαιδευτική διαδικασία. Το ΥΠΑΙΘ επιβεβαιώνει για μία ακόμα φορά την αυθαιρεσία στην λήψη αποφάσεων, την αναλγησία και την απόστασή του από την εκπαιδευτική πραγματικότητα» αναφέρεται σε ανακοίνωση της ΟΛΜΕ.
Στα «χέρια» της αστυνομίας το αυγό Φαμπερζέ που κατάπιε κλέφτης στη Νέα Ζηλανδία
12:43
«Taylor Swift: The Eras Tour: The End of an Era»: Εμφανίζεται και η μητέρα της Τέιλορ Σουίφτ
12:37
Βεδουίνικες κοινότητες εγκαταλείπουν χωριά στη Δυτική Όχθη λόγω ισραηλινών επιθέσεων
12:28
Liveblog - Κακοκαιρία Byron: Πλημμύρισαν σπίτια επιχειρήσεις και δρόμοι – Που κινούνται τα φαινόμενα (pics - vids)
12:25