ΕΛΛΑΔΑ

Αποπλάνηση μαθητή: Διαφωνία ανακρίτριας - εισαγγελέα για την τύχη της καθηγήτριας

Αποπλάνηση μαθητή: Διαφωνία ανακρίτριας - εισαγγελέα για την τύχη της καθηγήτριας
INTIME

Σε κατ' οίκον περιορισμό θα παραμείνει η 36χρονη καθηγήτρια που κατηγορείται για αποπλάνηση 13χρονου μαθητή της, έως ότου λυθεί η διαφωνία που ανέκυψε μεταξύ ανακρίτριας και εισαγγελέα ως προς την ποινική μεταχείρισή της.

Η ανακρίτρια ενώπιον της οποίας απολογήθηκε η 36χρονη κατηγορούμενη ζήτησε την προφυλάκισή της.

Αντίθετα η εισαγγελέας είχε την άποψη ότι πρέπει να αφεθεί ελεύθερη με την επιβολή περιοριστικών όρων. Κατόπιν αυτού και εντός τριών ημερών το αρμόδιο Δικαστικό Συμβούλιο καλείται να άρει τη διαφωνία αυτή και να αποφανθεί σχετικά με την έκδοση βουλεύματος.

Μέχρι τότε η 36χρονη θα παραμείνει σε κατ' οίκον περιορισμό. Στην απολογία της η καθηγήτρια δήλωσε μετανιωμένη για τις πράξεις της και ζήτησε συγγνώμη για την αναστάτωση που προκάλεσε στο παιδί και την οικογένειά του.

Υπενθυμίζεται ότι, σύμφωνα με τα στοιχεία της δικογραφίας, η 36χρονη άρχισε να κάνει ιδιαίτερα μαθήματα στον 13χρονο μαθητή από τις αρχές του 2020, ενώ στη συνέχεια φέρεται πως άρχισε να τον προσεγγίζει ερωτικά, ενώ όπως είπε ο 13χρονος σε αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής, η καθηγήτρια του είχε υποσχεθεί ότι θα ταξίδευαν μαζί στο εξωτερικό.

Η υπόθεση της αποπλάνησης αποκαλύφθηκε όταν η μητέρα του 13χρονου είδε φωτογραφίες ερωτικού περιεχόμενου του γιου της με την 36χρονη στον υπολογιστή του και αμέσως προχώρησε στη σχετική καταγγελία.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ