ΕΛΛΑΔΑ

Παντελής Παντελίδης: Σε μνημόσυνο με τα ηχεία στη διαπασών καλεί ο αδερφός του

Παντελής Παντελίδης: Σε μνημόσυνο με τα ηχεία στη διαπασών καλεί ο αδερφός του

Με ανάρτησή του στο Facebook, ο αδερφός του Παντελή Παντελίδη, καλεί όλους τους θαυμαστές του να βάλουν τέρμα τα ηχεία και να τραγουδήσουν δυνατά, στο μνημόσυνο για τα σαράντα του λαϊκού τραγουδιστή.

“Σάββατο 26-3-2016!! Βάζουμε όλοι τέρμα τα ηχεία μας και τραγουδάμε ΠΙΝΩ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΨΗΛΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ δυνατά!!!! Να φτάσει η φωνή μας κοντά του”, έγραψε ο μεγαλύτερος αδερφός του Τριαντάφυλλος δίπλα από μια φωτογραφία του τραγουδιστή.

Capture

Η εν λόγω ανάρτηση έχει κάνει το γύρο του διαδικτύου και έχει συγκεντρώσει χιλιάδες σχόλια. Χιλιάδες ήταν αυτοί που δήλωσαν ότι θα κάνουν πράξη την επιθυμία του αδερφού του, για τον αγαπημένο τους τραγουδιστή. Όπως ενημέρωσε λίγο αργότερα ο Τριαντάφυλλος, την επίσημη σελίδα για τον τραγουδιστή στο facebook, την διαχειρίζεται πλέον η οικογένειά του.

“Προς ενημερωση ολων των φιλων,για αποφυγη παρεξηγησεων την επισημη σελιδα ‪#‎pantelis_pantelidis_official‬ την διαχειριζεται πλεον η οικογενεια του”, σημειώνει σε αμέσως επόμενη ανάρτησή του.

Στο μεταξύ, εξακολουθούν να παραμένουν αναπάντητα τα ερωτήματα για τις συνθήκες του τροχαίου, στο οποίο έχασε τη ζωή του ο Παντελής Παντελίδης και τραυματίσθηκαν η 30χρονη Μίνα Αρναούτη και η Φρόσω Κυριάκου.
Φως στα αίτια αναμένεται να ρίξουν και οι τοξικολογικές εξετάσεις, οι οποίες αναμένεται σύντομα να δοθούν στη δημοσιότητα.

Ο κ. Ιωάννης Κολέτης, δικηγόρος της οικογένειας της Μίνας Αρναούτη, της συνοδηγού του Παντελή Παντελίδη, σε δήλωσή του πριν από μερικές ημέρες ανέφερε ότι το πόρισμα του πραγματογνώμονα που μελέτησε τα στοιχεία του τροχαίου για λογαριασμό της οικογένειάς της είναι διαφορετικό από αυτό του τραγουδιστή.

Την ίδια ώρα, η οικογένεια του τραγουδιστή, σύμφωνα με το δικηγόρο της Πέτρο Καϊμακάμη, προχωρά σε μήνυση για όσους είναι υπεύθυνοι για την κατάσταση και τη συντήρηση του σημείου που έγινε το δυστύχημα.

Η προανάκριση από την Τροχαία Ελληνικού με εποπτεύουσα Αρχή την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών συνεχίζεται.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ