Κακοκαιρία «Μήδεια»: Προβλήματα στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες - Πού παραμένει το απαγορευτικό
Ανανεώθηκε:
Παραμένουν τα προβλήματα και σήμερα στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες, λόγω των θυελλωδών ανέμων που πνέουν σε πολλές θαλάσσιες περιοχές του Αιγαίου και φθάνουν κατά τόπους, σύμφωνα με την ΕΜΥ, τα 10 μποφόρ.
Σε ισχύ είναι απαγορευτικό απόπλου από τα λιμάνια του Πειραιά της Ραφήνας και του Λαυρίου. Δεν πραγματοποιούνται, επίσης, τα δρομολόγια των υδροπτέρυγων για τον Πόρο, ενώ κλειστή παραμένει η γραμμή Πάχη Μεγάρων-Φανερωμένη Σαλαμίνας και Αγ.Μαρίνα-Νέα Στύρα.
Οι επιβάτες που πρόκειται σήμερα να ταξιδέψουν, καλό είναι πριν την αναχώρησή τους, να επικοινωνούν με τα κατά τόπους λιμεναρχεία και τουριστικά πρακτορεία, για τυχόν αλλαγές και τροποποποιήσεις των δρομολογίων που έχουν προκληθεί από τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες.
Η κακοκαιρία «Μήδεια» συνεχίζει την επέλασή της σήμερα, «χτυπώντας» στα κεντρικά της χώρας, αλλά και τα νότια.
Εκτός από τα προβλήματα στις θαλάσσιες συγκοινωνίες πολλά είναι τα προβλήματα και στο εθνικό οδικό δίκτυο, αλλά ακόμη και σε κεντρικούς δρόμους της Αθήνας.
Αλεξανδρούπολη: Ζύγιζε μόλις εννιά κιλά ο τρίχρονος που πέθανε από ασιτία
15:12
Την Δευτέρα στο εδώλιο ο Άρης Μπουγκοπέτρος που τον μήνυσε η σύζυγος του - Αφέθηκε ελεύθερος
15:04
Η χρονιά στην τηλεόραση: Οι 10 σειρές που καθόρισαν το 2025 στο παγκόσμιο streaming
14:59
Πώς έγινε η τραγωδία με τον 7χρονο στη Ροδόπη - Από ξυλόσομπα στο παιδικό δωμάτιο ξεκίνησε η φωτιά (vid&pics)
14:46