Κακοκαιρία «Μήδεια»: Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στην νέα Εθνική Οδό Αθηνών - Κορίνθου
Αποκαταστάθηκε από τις 09.00 το πρωί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στην νέα εθνική οδό Αθηνών- Κορίνθου, όπου είχε απαγορευτεί η κυκλοφορία των φορτηγών ενώ τα ΙΧ κινούνταν με αλυσίδες, μετά τα διόδια Ελευσίνας.
Αυτή την ώρα όλα τα οχήματα κινούνται κανονικά και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας. Ωστόσο το πρόβλημα παραμένει και εντάθηκε στην λεωφόρο Αθηνών.
Όπως ανακοινώθηκε από την Αστυνομία, στις 10.00 απαγορεύτηκε η κυκλοφορία φορτηγών άνω των 3,5 τόνων, ενώ τα ΙΧ κινούνται με αντιολισθητικές αλυσίδες από την ΒΙΑΜΑΞ μέχρι τα ΕΛΠΕ, στο ρεύμα προς Κόρινθο, καθώς και από τα ΕΛΠΕ έως την συμβολή με την λεωφόρο Κηφισού, προς Αθήνα.
Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται στις μετακινήσεις σήμερα, αφού οι πυκνές χιονοπτώσεις που διήρκησαν όλη νύχτα και στην Αττική, είχαν ως αποτέλεσμα να το στρώσει σε ολόκληρο το λεκανοπέδιο, ενώ συνεχίζονται ακόμη.
Τηλεοπτική κόντρα Καιρίδη - Ανεστίδη: «Με έχετε ταλαιπωρήσει πολύ στα Μάλγαρα» - «Καλά σας κάναμε»
09:42
Μήνυμα Μεντβέντεφ σε Τραμπ: «Κινήσου γρήγορα γιατί οι Γροιλανδοί μπορεί να επιλέξουν την Ρωσία»
09:32
Η 16χρονη Λόρα από την Πάτρα είχε προσπαθήσει ξανά να εξαφανιστεί: Η σχολική εκδρομή στη Βαρκελώνη και οι έρευνες των Αρχών
09:26
Το Taylor made No4 Concept συνδέει το DS No4 με τη Formula E
09:21