ΕΛΛΑΔΑ

Κακοκαιρία «Μήδεια»: Για δεύτερη μέρα χωρίς ρεύμα πολλές περιοχές του δήμου Διονύσου

Κακοκαιρία «Μήδεια»: Για δεύτερη μέρα χωρίς ρεύμα πολλές περιοχές του δήμου Διονύσου
CNN GREECE

Πολύ δύσκολη είναι η κατάσταση στις περισσότερες περιοχές του δήμου Διονύσου, καθώς παραμένουν για δεύτερη ημέρα χωρίς ρεύμα.

Η διακοπή της ηλεκτροδότησης οφείλεται κυρίως σε δέντρα, που δεν αντέχουν από το βάρος του χιονιού και πέφτουν ή γέρνουν πάνω σε καλώδια.

Τα συνεργεία της ΔΕΔΔΗΕ δουλεύουν ακατάπαυστα και σήμερα, όμως σε αρκετές περιπτώσεις επαναφέρουν την ηλεκτροδότηση και μετά από κάποια ώρα, διακόπτεται πάλι από μια νέα πτώση δέντρου.

Μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο δήμαρχος Διονύσου Γιάννης Καλαφατέλης, τόνισε ότι είναι περισσότερα από 250 τα δέντρα που έχουν πέσει και πως είναι εκατοντάδες οι οικογένειες που μένουν χωρίς ρεύμα για δεύτερο 24ωρο και με τέτοιες συνθήκες.

Οι βλάβες είναι πολλές και τα συνεργεία δεν επαρκούν, ενώ επισήμανε και τον κίνδυνο να υπάρξουν πλέον διακοπές και στην υδροδότηση.

Από εκεί και πέρα, τα μηχανήματα του δήμου εργάστηκαν πυρετωδώς όλη τη νύχτα και συνεχίζουν κατά τη διάρκεια της ημέρας και προς το παρόν έχουν καταφέρει να κρατήσουν ανοιχτή τη λ. Διονύσου και το κεντρικό οδικό δίκτυο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ