Κακοκαιρία «Μήδεια»: Κλειστά τα σχολεία σε Κεφαλονιά και Ιθάκη έως την Παρασκευή
Ανανεώθηκε:
Κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης σε Κεφαλονιά και Ιθάκη έως και την Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου, λόγω της κακοκαιρίας «Μήδεια», με απόφαση του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας της Π.Ε. Κεφαλληνίας και Ιθάκης που υπογράφει ο αντιπεριφερειάρχης Σταύρος Τραυλός.
Όπως αναφέρει η απόφαση της Περιφερειακής Ενότητας Κεφαλονιάς - Ιθάκης, τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης θα παραμείνουν κλειστά λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών που θα επικρατήσουν στα νησιά μας τις προσεχείς ημέρες, σύμφωνα με της μετεωρολογικές προβλέψεις, σε συνδυασμό με τα υγειονομικά πρωτόκολλα που πρέπει να τηρούνται (σ.σ. ανοιχτά παράθυρα, αερισμός των αιθουσών κ.λπ.).
Τέλος, όπως ανέφερε ο κ. Τραυλός, τα σχολεία θα μείνουν κλειστά και εξαιτίας «των προβλημάτων που παρατηρούνται στην οδική κυκλοφορία στο νησί της Ιθάκης, σαν αποτέλεσμα του μεσογειακού κυκλώνα "Ιανός"».
Συνάντηση Δένδια με Κύπριο ομόλογο του: Ενδιαφέρον Λευκωσίας για την αγορά συστημάτων «Κένταυρος»
13:49
Γαλλία: Οι ΗΠΑ έχουν γίνει απρόβλεπτος σύμμαχος - Απειλούνται τα συμφέροντα και η ασφάλειά μας
13:40
Madonna και Τζούλια Γκάρνερ: Ταξίδι στο παρελθόν με άρωμα «Like a Virgin» (vid)
13:34
«Τοπίο στην ομίχλη» οι συνομιλίες για τον τερματισμό του πολέμου: Τι υποστηρίζουν Λευκός Οίκος και Τεχεράνη
13:30