ΕΛΛΑΔΑ

Κακοκαιρία «Μήδεια»: Προβλήματα στο οδικό δίκτυο της Κρήτης- Με αλυσίδες η κυκλοφορία οχημάτων

Κακοκαιρία «Μήδεια»: Προβλήματα στο οδικό δίκτυο της Κρήτης- Με αλυσίδες η κυκλοφορία οχημάτων
cretalive.gr

Συνεχίζονται τα προβλήματα στο οδικό δίκτυο της Κρήτης λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών, με την κίνηση των οχημάτων να τροποποιείται λόγω διακοπών κυκλοφορίας.

Συγκεκριμένα, στα Χανιά, υπάρχει διακοπή κυκλοφορίας των οχημάτων στον Δήμο Πλατανιά, από την περιοχή Λάκκους προς Ομαλό και στον Δήμο Σφακίων, από την περιοχή Κράπη προς Χώρα Σφακίων.

Στο Ρέθυμνο, έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στην δημοτική οδό Σπηλίου-Γερακαρίου του Δήμου Αγίου Βασιλείου και στη δημοτική οδό Γερακαρίου-τοπική κοινότητα Άνω Μέρους Δήμου Αμαρίου. Επίσης, η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων στις δημοτικές οδούς του Δήμου Ανωγείων, στην παράκαμψη της επαρχιακή οδού Ρεθύμνου-Σπηλίου (από Φωτεινού) και στη δημοτική οδό Αρκαδίου-Καλογέρου του Δήμου Αμαρίου, θέση «ΧΥΤΑ».

Σε ό,τι αφορά το Ηράκλειο, η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων στα εξής σημεία: Στην επαρχιακή οδό Μαλίων προς Οροπέδιο Λασιθίου από Κράσι, στην επαρχιακή οδό Αγίας Βαρβάρας προς Πρινιά, Δήμου Γόρτυνας, στην επαρχιακή οδό Ηρακλείου-Αγ. Γαλήνης, στην επαρχιακή οδό Τυλίσου προς Ανώγεια και στη Δημοτική Ενότητα Αρκαλοχωρίου (προς Σκινιά).

Τέλος, στον νομό Λασιθίου υπάρχει διακοπή κυκλοφορίας των οχημάτων στην επαρχιακή οδό Νεάπολης-Δήμου Οροπεδίου Λασιθίου, από την τοπική κοινότητα Ζενίων, ενώ η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων στην επαρχιακή οδό Ιεράπετρας-Μαλλών, από την τοπική κοινότητα Καλαμαύκας μέχρι τις Μάλλες και στην επαρχιακή οδό από Κριτσά προς Κρούστα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ