«Μήδεια»: Πυροσβέστες σε επιχειρήσεις διάσωσης πολιτών εν μέσω κακοκαιρίας
Ανανεώθηκε:
Εγκλωβισμένους πολίτες από το χιόνι στα βόρεια προάστια που παρέμεναν χωρίς θέρμανση και χωρίς ρεύμα για πάνω από δύο 24ωρα βοηθούσαν μέχρι και πριν από λίγη ώρα οι πυροσβέστες που έχουν απλώσει στις πληγείσες περιοχές όλο τον στόλο των οχημάτων τους.
Στα βίντεο που δημοσιεύει το CNN Greece αποτυπώνεται η στιγμή όπου οι πυροσβέστες βγάζουν από το σπίτι της μία ηλικιωμένη γυναίκα για να την μεταφέρουν σε ασφαλές σημείο.
Στο σπίτι δεν υπάρχει ρεύμα, ενώ όπως θα δείτε οι πυροσβέστες που σχεδόν παίρνουν στα χέρια την ηλικιωμένη κινδύνευσαν και οι ίδιοι να τραυματιστούν καθώς τα πεζοδρόμια λόγω του πάγου έχουν μετατραπεί σε παγίδες.
Χθες και σήμερα όλη μέρα οι πυροσβέστες μετέφεραν νεφροπαθείς στα νοσοκομεία που είχαν ραντεβού για αιμοκάθαρση, αλλά και άτομα που είχαν ραντεβού για το πολυπόθητο εμβόλιο.
Επίσης, μετέφεραν ακόμη και οικογένειες ολόκληρες σε σπίτι φίλων και συγγενών καθώς οι θερμοκρασίες που επικρατούσαν πια μέσα στο σπίτι τους μετά από δύο ημέρες χωρίς ρεύμα ήταν πολικές.
Κύπρος: Ανασχηματισμός στην κυβέρνηση Χριστοδουλίδη με αλλαγές σε πέντε κρίσιμα υπουργεία
19:59
Στη φυλακή οι γονείς για την κακοποίηση των οκτώ παιδιών τους στο Ηράκλειο Κρήτης
19:49
Πρέσβης των ΗΠΑ στην Τουρκία: «Τελειώνει η κρίση για τους F35 - Εγκαταλείπει τους S-400 η Άγκυρα»
19:40
Συνελήφθη 51χρονος για διάρρηξη ΑΤΜ στο Περιστέρι - Πάνω από 80.000 ευρώ η λεία του
19:28