ΕΛΛΑΔΑ

Κακοκαιρία «Μήδεια»: Λειτουργούν ξανά την Πέμπτη τα σχολεία ειδικής αγωγής στην Αττική

Κακοκαιρία «Μήδεια»: Λειτουργούν ξανά την Πέμπτη τα σχολεία ειδικής αγωγής στην Αττική
INTIME

Η επαναλειτουργία όλων των σχολικών μονάδων Ειδικής Αγωγής στην Περιφέρεια Αττικής, από αύριο το πρωί κανονικά, αποφασίστηκε μετά από αξιολόγηση της κατάστασης σχετικά με τα προβλήματα στις περιοχές που εδρεύουν.

Της απόφασης προηγήθηκε επικοινωνία των στελεχών της Περιφέρειας, υπό το συντονισμό του εκτελεστικού γραμματέα Γιάννη Σελίμη, με τους διευθυντές των σχολικών μονάδων που βρίσκονται σε πληγείσες από την κακοκαιρία περιοχές, προκειμένου να ενημερωθούν για τυχόν ζητήματα που δεν θα επιτρέπουν τη λειτουργία τους.

Επιπλέον, ο περιφερειάρχης Γ. Πατούλης ζήτησε να συνεχιστεί αυτή η επικοινωνία και από τους κατά τόπους δήμους να μεριμνήσουν άμεσα για τη διευθέτηση των όποιων προβλημάτων εντοπιστούν

Ο ίδιος επισήμανε σχετικά: «Με δεδομένη τη βελτίωση των καιρικών συνθηκών και την ενημέρωση που είχε το στελεχιακό μας δυναμικό, θεωρούμε ότι οι σχολικές μονάδες Ειδικής Αγωγής και εκπαίδευσης (όλων των βαθμίδων) στην Περιφέρεια Αττικής μπορούν από αύριο να λειτουργούν και πάλι κανονικά. Σε κάθε περίπτωση, έχω ζητήσει από τα στελέχη μας, όπως και από τους κατά τόπους δήμους, να είναι σε συνεχή επικοινωνία προκειμένου να διευθετηθούν προβλήματα που μπορεί να προκύψουν. Βασικό ζητούμενο όλων μας είναι η ασφάλεια των παιδιών και η διευκόλυνση των γονέων».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ