Κακοκαιρία «Μήδεια»: Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης η Σκιάθος
Ανανεώθηκε:
Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης κηρύχθηκαν το νησί και ο δήμος Σκιάθου μετά από σχετικό αίτημα που είχε καταθέσει ο δήμαρχος Θοδωρής Τζούμας προς την Περιφέρεια Θεσσαλίας και την Πολιτική Προστασία.
Η κατάσταση έκτακτης ανάγκης για το νησί των Σποράδων θα έχει διάρκεια 15 ημερών και η ισχύς της αρχίζει από σήμερα και ολοκληρώνεται την 1η Μαρτίου.
Η Σκιάθος είχε μείνει χωρίς ρεύμα για περισσότερες από 30 ώρες, εξαιτίας της πτώσης δένδρων σε γραμμές υψηλής τάσης της ΔΕΗ στο Νότιο Πήλιο που είχαν ως συνέπεια τη διακοπή της ηλεκτροδότησης του νησιού και μεγάλες ζημιές εν μέσω της σφοδρής κακοκαιρίας «Μήδεια».
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Η χρονιά στην τηλεόραση: Οι 10 σειρές που καθόρισαν το 2025 στο παγκόσμιο streaming
14:59
ΕΛΛΑΔΑ
Πώς έγινε η τραγωδία με τον 7χρονο στη Ροδόπη - Από ξυλόσομπα στο παιδικό δωμάτιο ξεκίνησε η φωτιά (vid&pics)
14:46
ΕΛΛΑΔΑ
Πάτρα: Στο νοσοκομείο 14χρονος και 16χρονος λόγω μέθης - Χειροπέδες στους γονείς τους
14:33
ΕΛΛΑΔΑ
Επιχείρηση διάσωσης 38 μεταναστών στο Φαρμακονήσι - Αγνοείται ανήλικη
14:21
ΚΟΣΜΟΣ