ΕΛΛΑΔΑ

Εμπρηστική επίθεση στην εταιρία που υπήρξε μέτοχος η Μαρέβα Μητσοτάκη

Εμπρηστική επίθεση στην εταιρία που υπήρξε μέτοχος η Μαρέβα Μητσοτάκη
(φωτ. αρχείου) ΧΗΡΑΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ/ ΙΝΤΙΜΕ

Επίθεση με εμπρηστικό μηχανισμό έκαναν πριν από λίγο άγνωστοι στο κτήριο που στεγαζόταν μέχρι πριν μερικούς μήνες η εταιρία ρούχων Zeus+Dione στην οποία ήταν στο παρελθόν μέτοχος η Μαρέβα Μητσοτάκη. 

Οι άγνωστοι τοποθέτησαν τον μηχανισμό στην πόρτα του κτηρίου, που όταν ανεφλέγη προκάλεσε μικρές ζημιές και μαύρισμα στην κεντρική είσοδο.

Το συγκεκριμένο κτήριο, στην Οδό Τάκη 6 στου Ψυρρή είχε γίνει και πάλι στόχος εμπρηστικής επίθεσης τον Φεβρουάριο του 2018 την οποία είχε αναλάβει «Σύμπραξη Αμετανόητων Αναρχικών».

Όπως όλα δείχνουν όμως αυτή τη φορά η αναρχική ομάδα που βρίσκεται πίσω από την επίθεση δεν γνώριζε ότι η κυρία Μητσοτάκη έχει αποχωρήσει από τη συγκεκριμένη εταιρία εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα.

Μαξίμου: «Θρασύδειλοι τραμπούκοι»

Με μια ιδιαίτερα αυστηρή ανακοίνωση το Γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού σχολίασε την εμπρηστική επίθεση:

«Θρασύδειλοι τραμπούκοι έκαναν απόψε το βράδυ, επίθεση με γκαζάκια και βενζίνη στα γραφεία της εταιρείας Zeus+Dione, την οποία έχει ιδρύσει η σύζυγος του Πρωθυπουργού, Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη. Από την επίθεση, που γίνεται για δεύτερη φορά, προκλήθηκε φωτιά και υλικές ζημιές», υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση του Μεγάρου Μαξίμου.

Προστίθεται δε: «Εκεί οδηγεί η συστηματική στοχοποίηση. Ήρθε η ώρα να αναλάβουν όλοι τις ευθύνες τους».

«Η κυβέρνηση θα συνεχίσει αταλάντευτα το δρόμο της για την εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών με σεβασμό στο Κράτος Δικαίου», καταλήγει η ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ