Δροσιά: Οικογένεια με εμπύρετο ανήλικο είναι εγκλωβισμένη εδώ και τέσσερις μέρες
Ανανεώθηκε:
Για τέταρτη ημέρα παραμένει εγκλωβισμένη στο σπίτι της στη Δροσιά μία οικογένεια με ανήλικο παιδί λόγω της κακοκαιρίας «Μήδεια» που δημιούργησε πολλά προβλήματα στη χώρα.
Μάλιστα, το παιδί τα τελευταία 24ωρα έχει υψηλό πυρετό.
Μεγάλη επιχείρηση απεγκλωβισμού βρίσκεται σε εξέλιξη με τη σύμπραξη αστυνομίας, στρατού και πυροσβεστικής, σύμφωνα με το Mega.
Το παιδί πρέπει να διακομισθεί άμεσα στο νοσοκομείο, για αυτό και δόθηκε προτεραιότητα στη διάνοιξη του δρόμου που οδηγεί στο σπίτι του.
Σε Εκάλη, Διόνυσο, Άγιο Στέφανο, Κρυονέρι, Άνοιξη, Δροσιά και Κάλαμο, είναι ακόμα εκατοντάδες, ενδεχομένως και χιλιάδες τα σπίτια που δεν έχουν ρεύμα για τέταρτο 24ωρο.
Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το ίδιο μέσο, οι κάτοικοι στον Άγιο Στέφανο πέρασαν ακόμη ένα δύσκολο βράδυ. Σήμερα, για τέταρτη μέρα εξακολουθούν να μην έχουν ρεύμα και νερό, ενώ αναφέρουν ότι δεν έχουν και καμία ενημέρωση για το πότε θα αποκατασταθούν οι ζημιές.
Κάποιοι έφεραν με δικά τους έξοδα συνεργεία, για να καθαρίσουν το χιόνι.
e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ: Ο «χάρτης» των πληρωμών από 12 έως τις 16 Ιανουαρίου
06:00
Επίδομα θέρμανσης 2026: Πώς υπολογίζεται το επίδομα - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε
05:00
Επιστροφή ενοικίου: Πότε θα πιστωθούν τα χρήματα στους δικαιούχους
04:00
Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα: Πότε λήγει η προθεσμία για το πρόγραμμα κατάρτισης δικαιούχων ανέργων
03:00