ΕΛΛΑΔΑ

Μάρτυρας - «κλειδί» κατέθεσε στον εισαγγελέα για υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης στο θέατρο

Μάρτυρας - «κλειδί» κατέθεσε στον εισαγγελέα για υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης στο θέατρο
INTIME / ΖΑΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Πολύωρη κατάθεση έδωσε την Παρασκευή στις εισαγγελικές αρχές γυναίκα, η οποία φέρεται να γνωρίζει - χωρίς να είναι η ίδια θύμα - στοιχεία για την υπόθεση της σεξουαλικής κακοποίησης στο χώρο του θεάτρου.

Η μάρτυρας κατέθεσε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών, Κώστα Σπυρόπουλο, ο οποίος διερευνά το περιεχόμενο των μηνύσεων που έχουν κατατεθεί από θύματα σεξουαλικής κακοποίησης κάτω από άκρα μυστικότητα, ενώ θεωρείται σφόδρα πιθανόν τα στοιχεία που εισέφερε στον εισαγγελέα η εν λόγω μάρτυρας να οδηγήσουν τις εισαγγελικές αρχές στις επόμενες ενέργειές τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα φέρεται να γνωρίζει σημαντικές λεπτομέρειες για τις καταγγελίες κατά του γνωστού σκηνοθέτη – ηθοποιού ο οποίος έχει βρεθεί στο στόχαστρο της έρευνας

Σήμερα κατατέθηκε μια ακόμη μήνυση εναντίον του για το αδίκημα του βιασμού. Ένα βαρύτατο αδίκημα που σύμφωνα με τη μήνυση, τελέστηκε το 2010 και συνεπώς δεν έχει παραγραφεί.

Την μήνυση κατέθεσε την Παρασκευή στην Εισαγγελία διά του πληρεξουσίου δικηγόρου του, Γιάννη Βλάχου, ένας νεαρός άνδρας, ο οποίος καταγγέλλει ότι βιάστηκε από τον σκηνοθέτη σε ηλικία 14 ετών.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο σκηνοθέτης προσέγγισε τον μηνυτή στην πλατεία του Μεταξουργείου, με την υπόσχεση ότι θα τον βοηθήσει να αναδειχθεί στον καλλιτεχνικό χώρο, προβάλλοντάς του τον κύκλο των γνωριμιών του και τελικά τον βίασε μέσα στο σπίτι του.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ