ΕΛΛΑΔΑ

Ηλεκτροδότηση: 400 νοικοκυριά παραμένουν χωρίς ρεύμα στην Αττική

Ηλεκτροδότηση: 400 νοικοκυριά παραμένουν χωρίς ρεύμα στην Αττική
ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ/ INTIME

Για ακόμη ένα βράδυ παραμένουν χωρίς ρεύμα και θέρμανση 400 νοικοκυριά, εξαιτίας των επιπτώσεων της κακοκαιρίας «Μήδεια». Ο ΔΕΔΔΗΕ ενημερώνει πως πρόκειται για βλάβες η επιδιόρθωση των οποίων απαιτούν εργασίες σε κάθε μια παροχή χωριστά και πως οι προσπάθειες συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ενημέρωση από τον ΔΕΔΔΗΕ, ολοκληρώθηκε η επιδιόρθωση των βλαβών στο Δίκτυο Μέσης Τάσης στα Βόρεια προάστια της Αθήνας και συνεχίζονται οι εργασίες των συνεργείων του ΔΕΔΔΗΕ στο Δίκτυο Χαμηλής Τάσης και στις παροχές νοικοκυριών στις περιοχές Αγ. Στέφανος, Δροσιά, Άνοιξη, Διόνυσος, Εκάλη και Κηφισιά.

Σύμφωνα με τον Διαχειριστή ο εκτιμώμενος αριθμός των νοικοκυριών που εξακολουθούν να παρουσιάζουν προβλήματα ηλεκτροδότησης είναι λιγότερα από 400 και οι εργασίες των συνεργείων συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς.

Σημειώνει ακόμη ότι η αποκατάσταση των ζημιών που έχουν απομείνει στο Δίκτυο της Χαμηλής Τάσης, απαιτούν εργασίες σε κάθε μια παροχή χωριστά.

Όσα νοικοκυριά εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν προβλήματα ηλεκτροδότησης, παρακαλούνται να επικοινωνήσουν άμεσα με την Εταιρία τηλεφωνικά στο 11500 ή 2111900500.

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ