Εύοσμος: Πορεία διαμαρτυρίας κατοίκων κατά του σκληρού lockdown
Ανανεώθηκε:
Πορεία πραγματοποίησαν κάτοικοι του δήμου Κορδελιού – Ευόσμου που διαμαρτύρονται για την εφαρμογή αυστηρότερου lockdown στην περιοχή.
Δηλώνουν αγανακτισμένοι με την επιβολή πρόσθετων περιοριστικών μέτρων, ενώ υπέγραψαν ψήφισμα με τα αιτήματά τους, το οποίο θα κατατεθεί τη Δευτέρα στον δήμαρχο Κλεάνθη Μανδαλιανό.
Παράλληλα, σύμφωνα με το thestival.gr, αναφέρουν ότι δεν θα δεχθούν την δημιουργία κέντρου φιλοξενίας προσφύγων και μεταναστών στα όρια του δήμου, κάτι που ωστόσο διέψευσε με ανακοίνωση του ο δήμος Κορδελιού – Ευόσμου, χαρακτηρίζοντας τη φήμη πέρας για πέρα αναληθή.
Οι διαμαρτυρόμενοι φώναξαν συνθήματα όπως «Κάτω η χούντα του κορωνοϊού», ενώ έψαλλαν και τον Εθνικό Ύμνο.
Την κινητοποίηση παρακολούθησαν διακριτικά αστυνομικές δυνάμεις.
Κίνηση: Στο «κόκκινο» Κηφισός και κέντρο λόγω και της βροχής - Καθυστερήσεις στην Αττική Οδό
08:22
Ο Ανδρουλάκης πέταξε το «γάντι» σε στελέχη του ΠΑΣΟΚ: «Όποιος έχει άλλη στρατηγική να την παρουσιάσει στο συνέδριο» - Η εσωστρέφεια και οι αιχμές
08:19
Ανακαλύφθηκε παγωμένος «δίδυμος» της Γης – Τι συμβαίνει στον πλανήτη HD 137010 b
08:15
Ισχυροί άνεμοι κρατούν «δεμένα» τα πλοία στην Αττική - Ποια δρομολόγια δεν πραγματοποιούνται
08:06